Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Stabæk-jentene klare for ny cupfinale

Vant 3-0 mot Amazon i semien.

KLARE FOR FINALE: Stabæks kvinnelag er klare for cupfinale. Dette bildet er av Siri Merete Nordeide og resten av laget etter den avgjørende straffen som sikret seier i cupfinalen mot Røa i fjor. 
Foto: Lise Åserud / Scanpix
KLARE FOR FINALE: Stabæks kvinnelag er klare for cupfinale. Dette bildet er av Siri Merete Nordeide og resten av laget etter den avgjørende straffen som sikret seier i cupfinalen mot Røa i fjor. Foto: Lise Åserud / Scanpix Vis mer

Regjerende mester Stabæk er klar for sin annen strake cupfinale etter å ha slått Amazon med 3-0 i onsdagens semifinale.

Amazon holdt lenge følge og hadde sågar en avslutning i tverrligger tidlig i 2. omgang, men gjestene fra Stabæk tok mer og mer over ut over 2. omgang.

Det drøye imidlertid 77 minutter før det skjedde noe i målprotokollen. Stabæk-trener Øyvind Eide satte inn det 17 år gamle talentet Caroline Graham Hansen i det 76. minutt, og Hansen brukte kun ett minutt på banen før hun scoret det forløsende 1-0-målet. Toppseriens storscorer Ada Hegerberg ville også være med på moroa, og to kjapp mål fra henne på tampen gjorde at det ble komfortable 3-0 til slutt.

- Vi gleder oss til cupfinalen, men vi må konsentrere oss om serien også. Vi vant jo veldig fortjent, slo Eide fast over for NRK.

- Helt vanvittig å få spille min første cupfinale, sa tomålsscorer Hegerberg.

Stabæk møter vinneren av torsdagens semifinale mellom Røa og Arna-Bjørnar. Det kan gå mot en reprise på fjorårets cupfinale mellom Stabæk og Røa.

- Vi gjorde hva vi kunne, men det holdt ikke helt inn, sa Amazon-trener Margunn Haugenes.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media