BANEBYTTE? Palmi Rafn Palmason og Stabæk-spillerne kan bli sendt tilbake til gamlebanen neste sesong. Her feirer islendingen 2-0 mot Godset i Fornebu Arena lørdag. Foto: Marius Knutsen / SCANPIX
BANEBYTTE? Palmi Rafn Palmason og Stabæk-spillerne kan bli sendt tilbake til gamlebanen neste sesong. Her feirer islendingen 2-0 mot Godset i Fornebu Arena lørdag. Foto: Marius Knutsen / SCANPIXVis mer

Stabæk kan tvinges tilbake til Nadderud

Må ha hjemmebane klar 1. november.

Stabæk-ledelsen bekrefter nå at det jobbes med planer om en retur til Nadderud. Det ser ut som om klubben må gi opp Telenor Arena.

- Vi må tilpasse klubbens aktivitet slik at vi overlever selv om vi ikke får spille videre på Fornebu, sier styrelederen i Stabæk, Lars Holter-Sørensen til budstikka.no.

Dermed kan Nadderud bli en mulig hjemmearena for Stabæk fra og med neste sesong. det som er klart er at søknaden om lisens må være fotballforbundet i hende innen 1. november, og da må klubben ha en hjemmearena klar.

- Vi er i gang med å kartlegge omfanget og vil snart sende en formell søknad til stadioneier Bærum kommune, sier Holter-Sørensen.

(NTB)