Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Stabæk-komet tilbake i trening

Henning Hauger snart kampklar.

Stabæks Henning Hauger trente for første gang med ball siden beinbruddet han pådro seg i en treningskamp mot Odd Grenland tidlig i februar.

– Jeg følte ingen smerter i foten, og det gikk helt fint, sier en fornøyd Henning Hauger til Budstikka.no.

Det var i en treningskamp på en kunstgressbane i Skien i vinter at den unge midtbanespilleren brakk det såkalte femte metatarsbeinet i foten.

20-åringen deltok på Stabæks spillsekvens under torsdagens trening for første gang etter beinbruddet. Midtbanekrigeren er imidlertid ikke aktuell til helgens seriekamp mot Odd Grenland hjemme på Nadderud.

– Planen er at jeg skal trene for fullt neste uke. Kanskje kan jeg spille kamp om to uker, sier Hauger.

Mike Kjølø får heller ikke spille kampen mot Odd. Midtstopperen må sone én kamps karantene for det røde kortet han pådro seg i Tromsø 2. påskedag.

(ANB)

PÅ LANDSLAGET: Henning Hauger fikk være med Åge Hareides mannskap på USA-turne. Etterpå brakk han et bein i foten og har vært ute siden. Foto: Scanpix
PÅ LANDSLAGET: Henning Hauger fikk være med Åge Hareides mannskap på USA-turne. Etterpå brakk han et bein i foten og har vært ute siden. Foto: Scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling