Stabæk-ledelsen foreslår lønnskutt på ti prosent

Enige med spillerutvalget.

TØFFE TAK: Ingebrigt Steen Jensen innrømmer at han ikke er helt sikker på at spillerne kommer til å godta forslaget Stabæk-ledelsen og spillerutvalget ble enige om i dag.
Foto: Lise Åserud / SCANPIX .
TØFFE TAK: Ingebrigt Steen Jensen innrømmer at han ikke er helt sikker på at spillerne kommer til å godta forslaget Stabæk-ledelsen og spillerutvalget ble enige om i dag. Foto: Lise Åserud / SCANPIX .Vis mer

|||

Ledelsen i Stabæk har kommet til enighet med spillerutvalget om et forslag om et lønnskutt på 10 prosent i den kriserammede klubben.

Stabæk sliter kraftig med økonomien for tiden, og forsøker å få spillerne med på lønnskutt. Flere profiler har motsatt seg dette, men nå har spillerutvalget akseptert et forslag, melder NRK.

- Det er et kutt i størrelsesordenen 10 prosent. Jeg skjønner at spillerne ikke synes det er noe gøy. Men de er veldig ansvarsfulle og ser på hele klubbens framtid, sier styreleder Ingebrigt Steen Jensen.

Først torsdag skal resten av spillergruppen si ja eller nei til forslaget.

- Vi får se hva vi kommer fram til. Vi har hatt en god dialog med ledelsen, sier spillernes talsmann Inge André Olsen.

For en spiller som Daniel Nannskog, som har gått hardt ut mot forslaget, vil lønnskuttet være på rundt 250.000 kroner, ifølge NRK.

- Dette er penger som spillerne har kalkulert med til å betale boliglån og andre utgifter. Men jeg håper det ordner seg. Helt sikker er jeg likevel ikke, sier Steen Jensen.

(NTB)