- Stabæk må ha mye flaks

Aalbu og Bohinen vurderer eksklubbene før cupfinalen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): For to år siden ble Jan-Erik Aalbu ansatt som ny sportsdirektør i Vålerenga, og Lars Bohinen følte seg skviset ut av klubben.

Et par uker senere var han på plass som sportsdirektør i Stabæk, en klubb Aalbu var ansatt som sportsdirektør i i sju måneder.

Fordi begge har fortid i finalemotstandernes klubber er det også naturlig å utfordre sportsdirektørene på hva det er som eventuelt gjør eksklubben i stand til å snyte dem for cupgullet søndag.

Vi ba Aalbu og Bohinen komme med tre ting motstanderne må ha på plass for å vinne.

- Det første må være mye flaks, sier Jan Erik Aalbu til Dagbladet.no og småler.

- I tillegg har de jo stort sett spilt med samme ellever i år. De har hatt flyt med den antatt beste elleveren. Og så har de jo fått smaken på champagne, de drikker nok mye der ute nå, ler Aalbu høyt.

Javel, så flaks, flyt og smaken av suksess er altså det Vålerenga frykter mest før møtet med Stabæk. Lars Bohinen er mer opptatt av om Vålerenga takler suget etter champagnen.

- For det første er de nødt til å ha en ellever som fungerer optimalt, et kollektiv som er ett hundre prosent, sier Bohinen til Dagbladet.no.

<strong><B>MØTER GAMLE KJENTE:</strong></B> Stabæks flaks og flyt og er det VIFs sportsdirektør frykter mest foran cupfinalen mot gamleklubben. Foto: SCANPIX
MØTER GAMLE KJENTE: Stabæks flaks og flyt og er det VIFs sportsdirektør frykter mest foran cupfinalen mot gamleklubben. Foto: SCANPIX Vis mer

- Daniel Fredheim Holm og Moa må gnistre, de er viktige spillere for Vålerenga.

- Og så må de klare å håndtere det presset som ligger der da dette er kampen som skal redde skinnet til alle sammen der borte. Det presset er ikke så rent lite, avslutter han.

- Stabæk må ha mye flaks
<B>VIF MÅ REDDE SKINNET:</B> Lars Bohinen tror Vålerenga føler presset etter fiaskosesongen i Tippeligaen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer