Stabæk må på spissjakt

Petter Belsviks skade gir Stabæk-trener Anders Linderoth hodebry. Laget har spilt 180 minutter eliteseriefotball nærmest uten å produsere en eneste målsjanse.

Nå vil Linderoth kjøpe en ny spiss, og det fort.

Odd Grenland vant 2-0 på Odd stadion søndag, og det nederlagsdømte skienslaget rundspilte til tider sine bleke gjester.

- Vi har en hel del å jobbe med, sa Anders Linderoth, vel vitende om at kampene kommer tett framover.

- Det at vi spiller dårlig er langt mer å bekymre seg over enn av vi tapte denne kampen. Nå skal vi kikke oss rundt etter en ny spiss. Vi har ikke mulighet til å hente inn en type som Rune Lange, så vi må lete utenfor Norge. Kanskje finnes det muligheter i England, antydet Stabæk-treneren.

For Odd Grenland var det tre uhyre viktige poeng som ble bokført søndag. Lagets unge og rykende ferske trener, Arne Sandstø, har sanket fire poeng i løpet av de to første serierundene. Sist ble det 0-0 borte mot Moss.

Tor Gunnar Johnsen sendte Odd i ledelsen etter 39 minutter. En corner fra Thomas Røed ble klarert av Stabæk-forsvaret, men Morten Fevang lempet ballen inn i 16-meterfeltet igjen. Der sto Tor Gunnar Johnsen og styrte ballen videre i nettmaskene.

Christian Flindt Bjerg sørget for at publikum fikk det de var kommet for. Etter lekkert samspill med unge og lovende Espen Hoff, sendte den danske midtbanespilleren ballen i en lekker bue over Stabæk-keeper Jon Knudsen fra kanten av 16-meteren. Dermed 2-0 til Odd.

(NTB)

SCORET: Tor Gunnar Johnsen jubler etter at han scoret Odds første mål mot Stabæk.