Stabæk måtte ha ekstraomganger

Etter lang tå fra Korsvoll-keeperen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Det var ikke mange som levnet 2.divisjons-amatørene fra Korsvoll særlig sjanse mot Tippeliga-topp Stabæk. Men cup er fortsatt cup, og det var ikke hvilken som helst spiller som kunne blitt kongen av Korsvoll i kveld.

Korsvoll - Stabæk 2-5 (0-1) e.eo.

883 tilskuere

Mål: 0-1 Alanzinho (24), 0-2 Alanzinho (83), 1-2 Stig Markus Hovdal (86), 2-2 Stian Raume (90), 2-3 Pontus Segerström (103), 2-4 Alanzinho (111), 2-5 Daniel Nannskog (119).

Dommer: Bjørn Hansen, Kolbotn.

Gult kort: Stian Repshus, Korsvoll.

Stabæk (4-3-3): Jon Knudsen - Tom Stenvoll, Mike Kjølø (Pontus Segerström fra 77.), Morten M. Skjønsberg, Bjørnar Holmvik - Christian Keller, Henning Hauger, Somen A. Tchoyi (Håkon Skogseid fra 79.) - Alanzinho, Daniel Nannskog, Eirik Markegård (Branimir Poljac fra 62).

(NTB)

På overtid fikk Korsvoll corner på stillingen 1-2. Etter litt klabb og babb var Korsvoll-keeper Stian Straumes tå aller lengst og sikret ekstraomganger.

– Når de slipper seg ned på 60-70 prosent, så er ikke forskjellen større. De er veldig uprofesjonelle slik de oppfører seg, sa Korsvoll-keeperen til NRK etter kampslutt.

Stabæk-trener Jan Jönsson var irritert for atv dommeren la til et ekstra minutt på overtida, men kunne se at spillerne skrudde opp et ekstra hakk i esktraomgangene.


– Man tenker at man skal lade opp som vanlig, men i dag sleit jeg med motivasjonen. Vi bør selvfølgelig ikke slippe de inn i kampen igjen, men vi er videre i allefall, sa Daniel Nannskog til TV2.

 
I ekstraomgangene ble Korsvoll imidlertid noen nummer for små for serielederne. Pontus Segerström, Alanzinho og Daniel Nannskog sørget for at Stabæk til slutt vant 5-2.

CUP-DRAMA: Alanzinho og Stabæk måtte ha ekstraomganger etter at Korsvoll-keeperen utliknet på overtid. Foto:Stian Lysberg Solum/SCANPIX
CUP-DRAMA: Alanzinho og Stabæk måtte ha ekstraomganger etter at Korsvoll-keeperen utliknet på overtid. Foto:Stian Lysberg Solum/SCANPIX Vis mer
<B>ENGASJERT:</B> Stabæk-trener Jan Jönsson likte dårlig at dommeren la til et ekstra minutt, men kunne slappe av da spillerne skrudde opp et hakk i ekstraomgangene.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer