Stabæk måtte ha ekstraomganger

Etter lang tå fra Korsvoll-keeperen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Det var ikke mange som levnet 2.divisjons-amatørene fra Korsvoll særlig sjanse mot Tippeliga-topp Stabæk. Men cup er fortsatt cup, og det var ikke hvilken som helst spiller som kunne blitt kongen av Korsvoll i kveld.

På overtid fikk Korsvoll corner på stillingen 1-2. Etter litt klabb og babb var Korsvoll-keeper Stian Straumes tå aller lengst og sikret ekstraomganger.

– Når de slipper seg ned på 60-70 prosent, så er ikke forskjellen større. De er veldig uprofesjonelle slik de oppfører seg, sa Korsvoll-keeperen til NRK etter kampslutt.

Stabæk-trener Jan Jönsson var irritert for atv dommeren la til et ekstra minutt på overtida, men kunne se at spillerne skrudde opp et ekstra hakk i esktraomgangene.

– Man tenker at man skal lade opp som vanlig, men i dag sleit jeg med motivasjonen. Vi bør selvfølgelig ikke slippe de inn i kampen igjen, men vi er videre i allefall, sa Daniel Nannskog til TV2. I ekstraomgangene ble Korsvoll imidlertid noen nummer for små for serielederne. Pontus Segerström, Alanzinho og Daniel Nannskog sørget for at Stabæk til slutt vant 5-2.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer