Eliteserien: Vålerenga - Stabæk

Stabæk med uheldig blemme før VIF-kampen

Røpte egets lag hemmelige førsteellever fem timer for tidlig.

ELLEVEREN: Stabæks utvalgte ellever i kampen mot Vålerenga glapp ut fra klubben selv ved et uhell i formiddag. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
ELLEVEREN: Stabæks utvalgte ellever i kampen mot Vålerenga glapp ut fra klubben selv ved et uhell i formiddag. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
  • Følg hele dagens eliteserierunde og fotballfest i Dagbladets fotballstudio.

(Dagbladet): Som vanlig har Stabæk skapt nye profiler i en ny sesong, med stortalentet Ola Brynhildsen (19) som vårens store gjennombruddsmann sammen med blant annet enda yngre Hugo Vetlesen (18), som har tatt ytterligere steg siden i fjor.

- Det er stor interesse for Hugo, Ola og Ohi. De blir fulgt av flere store utenlandske klubber, spesielt Hugo, sier sportsdirektør i Stabæk, Inge André Olsen, til Dagbladet.

Likevel har ikke sesongstarten vært like formidabel for storscorer Ohi Omoijuanfo og resten av Stabæk som på samme tid i fjor, selv om bæringene viste gode takter mot Rosenborg på Nadderud sist.

Etter sju poeng på ni kamper og bare to lag bak seg på tabellen, trenger Stabæk helst poeng borte mot Vålerenga i kveld på fotballens festdag, 16. mai. Kampstart er kl. 18.00 på VIFs nye storstue.

I Eliteserien er hver kamp så åpen at små detaljer kan avgjøre, og det gjelder for de respektive lagene å legge den optimale strategien og holde kortene tett til brystet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.