Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Stabæk-medaljen er sikret i år

Leserdebatten i full gang foran avspark.

(Dagbladet.no): Tidligere denne uka inviterte Dagbladet.no dere lesere til å hjelpe oss med informasjon og spådommer foran avspark i fotballsesongen.

Vi vil servere våre tips for alle divisjonene ned til 3. divisjon på herresiden og de to øverste divisjonene på kvinnesiden. For å ha best mulig utgangspunkt for tipsene våre, trenger vi innspill fra dere som følger de forskjellige divisjonene tettest.

Har klubben din forsterket stallen? Eller er nøkkelspillere på skadelista? Finn din avdeling i faktaboksen til høyre og del det med oss og resten av landet nå!

Selvsikker fasit

Responsen har ikke latt vente på seg. I Tippeliga-debatten nærmer det seg 200 innlegg, mange av dem med fulle tabelltips, de beste med gode begrunnelser.

En anonym leser med den selvsikre signaturen «Fasit» har rangert hele Tippeligaen - med kjappe argumenter for hver enkelt plassering. Her tar vi med de sju øverste:

1. RBK (Trur de har fått orden på ting, og Andresen har dratt fra Brann.)

2. LSK (De ser rett og slett sterke ut, men det gjør de hvert år.)

- INGEN OUTSIDER: I fjor ble det sølv på Alanzinho, Daniel Nannskog og resten av Stabæk-gutta. Vår leser «STB» bare ler av de som mener Bærums-laget bare er en outsider i medaljekampen i år. Foto: Scanpix
- INGEN OUTSIDER: I fjor ble det sølv på Alanzinho, Daniel Nannskog og resten av Stabæk-gutta. Vår leser «STB» bare ler av de som mener Bærums-laget bare er en outsider i medaljekampen i år. Foto: Scanpix Vis mer

3. Brann (Martin Andresen er borte, men det blir medalje.)

4. Viking (Siddisene har noe på gang, men kan fort havne hakket lengre ned.)

5. Enga (Usikker på Andresen som trener, men gjør han det bra, kan de komme litt høyere.)

6. Stabæk (Et sted må de havne og, kan komme høyere, men neppe lavere en dette.)

7. FFK (Hvis Kvisvik har en bra sesong, kan fort komme lavere.)

- Stabæk sterkt undervurdert

Og svarene lar selvsagt ikke vente på seg:

- Er alltid morsomt å se at folk tror at Stabæk er en outsider til medalje. Stabæk har et av Norges aller beste lag, medaljen er sikret i år. Når vi i tillegg har ekstramannskap på spissplassen, ny keeper og ny brasiliansk midtbanespiller bør det ikke være noen tvil. Stabæk er et sterkt undervurdert lag, likevel slår vi de fleste, skriver signaturen «STB».

image: - Stabæk-medaljen er sikret i år

Bodø/Glimt blir tippet på bunnen av mange - men på for tynt grunnlag, mener «Glimtern».

- Helt greit at vi blir tippet nederst av de aller fleste, men det må vel gå ann å gjøre leksa si først, mener han.

Før han gir en grundig vurderingen av ståa på Aspmyra en drøy uke før avspark.

Kast deg ut i debatten du også!

image: - Stabæk-medaljen er sikret i år
TIPPET NED PÅ TYNT GRUNNLAG: Trond Olsen spratt sjampisen etter Bodø/Glimts opprykk i fjor. I år tipper de fleste Glimt rett ned igjen, men tipsene er for tynt begrunnet, mener «Glimtern».
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media