Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Stabæk mister Isaksen i sesonginnspurten

Landslagsspilleren må opereres.

UTE RESTEN AV SESONGEN:. Landslagsspiller Ingvild Isaksen ble stygt skadet i mesterligaoppgjøret mot Wolfsburg sist onsdag. Her feirer hun seiersmålet mot Tyskland i fjorårets EM. Foto: John T. Pedersen / Dagbladet
UTE RESTEN AV SESONGEN:. Landslagsspiller Ingvild Isaksen ble stygt skadet i mesterligaoppgjøret mot Wolfsburg sist onsdag. Her feirer hun seiersmålet mot Tyskland i fjorårets EM. Foto: John T. Pedersen / Dagbladet Vis mer

Skademarerittet fortsetter for titteljagende Stabæk. Landslagsprofil Ingvild Isaksen er siste navn på klubbens lange skadeliste.

Midtbanespilleren ble liggende og vri seg i smerte under mesterligakampen mot det tyske storlaget Wolfsburg sist onsdag. Nå viser MR-bildene at Stabæk-spilleren må belage seg på et langt opphold fra fotballen.

- Bildene viser at fremre korsbånd og sidebånd er røket, i tillegg er menisken ødelagt, skriver Isaksen i en tekstmelding til Budstikka.

Operasjonsbordet neste Skaden skjedde fem minutter ut i oppgjøret mot Wolfsburg.

- Da jeg skadet meg så tidlig var ikke skaden det store problemet, men jeg var så utrolig skuffet over at jeg ikke fikk spille kampen. Det var liksom årets kamp for meg og jeg var så utrolig klar, sier hun til NTB.

Nå venter trolig operasjon for 25-åringen.

- Jeg skal til spesialist, slik at de får sett på hva som må gjøres og til hvilken tid, så får jeg bare forholde meg til det og ellers prøve å holde humøret oppe, sier hun.

Skadekrise Torsdag venter returoppgjøret mot den regjerende mesterligavinneren for Isaksens Stabæk. Med 0-1 i sekken fra Nadderud går laget en tøff kamp i møte. Ikke minst med tanke på at fire midtbanespillere nå er ute med skade.

Ingvild Stensland (korsbånd), Cathrine Dekkerhus (brudd) og Ingrid Schjelderup (båndskade i ankelen) var alle satt ut av spill før Isaksens skade forrige uke.

- Å miste serieinnspurten er utrolig kjipt. Det er nå de kuleste kampene spilles, mot gode lag hvor vi er nødt til å vinne, forteller Isaksen.

Nå lurer klubbens ledelse på om det er ukjente krefter i sving på Bekkestua.

- Jeg er egentlig ikke overtroisk, men man kan begynne å lure på om det hviler en forbannelse over midtbanen vår. Nå har vi fire landslagsaktuelle spillere ute med langtidsskader, og det er mye, sier sportslig leder Richard Jansen til Budstikka.

I serien ligger Stabæk to poeng bak LSK Kvinner med to kamper igjen å spille. Lagene møtes i siste serierunde. (NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling