KASTET UT: Stabæk får ikke lenger trene i Telenor Arena. Arenaen på Fornebu er denne uken leid ut til et IT-firma. Dette medfører at Stabæk eliteserielag i fotball må flytte sine treninger til Nadderud kunstgress.  Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet.
KASTET UT: Stabæk får ikke lenger trene i Telenor Arena. Arenaen på Fornebu er denne uken leid ut til et IT-firma. Dette medfører at Stabæk eliteserielag i fotball må flytte sine treninger til Nadderud kunstgress. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet.Vis mer

Stabæk nektet å trene i Telenor Arena

Leid ut til et IT-firma.

Stabæk får ikke lenger trene i Telenor Arena, melder budstikka.no.

Arenaen på Fornebu er denne uken leid ut til et IT-firma. Dette medfører at Stabæk eliteserielag i fotball må flytte sine treninger til Nadderud kunstgress.

Stabæk har dermed trolig trent for siste gang i innendørsarenaen, om ikke de får i land en ny avtale om at arenaen skal være klubbens hjemmebane også neste år.

- Vi blir ute resten av året. Det er uansett bedre å trene på vannet kunstgress på Nadderud, enn på kunstgress i Telenor Arena som ikke er vannet.

- Så lenge det ikke snør er det OK for oss å trene ute. I utgangspunktet får vi ikke trene på arenaen resten av året. Men det skal gå bra, sier Stabæk-trener Jörgen Lennartsson til Budstikka.

Før helgen la eierne av arenaen ned forbud mot å vanne kunstgresset. Banedekket på Fornebu skal fjernes umiddelbart etter at Stabæk har spilt sin siste hjemmekamp for sesongen mot Haugesund søndag.

Eierne mener at denne jobben vil bli mye vanskeligere dersom banedekket vannes.

(NTB)