Stabæk-Ohi kunne blitt Kina-proff. Takket nei

Stabæk aksepterte et bud på over 20 millioner kroner for Ohi Omoijuanfo, men spissen takket nei til å gå til kinesiske Henan Jianye, skriver Nettavisen.

MÅLTYV: Stabæks Ohi Omoijuanfo (t.h.) dominerte til tider Eliteserien i fjor. Her sammen med lagkamerat Moussa Njie. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
MÅLTYV: Stabæks Ohi Omoijuanfo (t.h.) dominerte til tider Eliteserien i fjor. Her sammen med lagkamerat Moussa Njie. Foto: Bjørn Langsem / DagbladetVis mer

Stabæk takket ja til et bud på mellom 20 og 25 millioner, men storscoreren Omoijuanfo valgte å si nei, skriver Nettavisen søndag.

– Jeg kan bekrefte at jeg har takket nei til et tilbud fra en utenlandsk klubb, men noe mer vil jeg ikke kommentere, sier Omoijuanfo.

Spissen scoret 17 mål på 27 seriekamper forrige sesong.

Stabæk bekrefter at de takket ja til et bud på Omoijuanfo.

– Jeg kan bekrefte at vi har akseptert et veldig stort bud. Det har vært mye interesse rundt Ohi. Vi har både avslått og akseptert bud. Når vi aksepterer bud, så er det helt opp til spilleren hva han vil gjøre. Vi har sagt vår mening de gangene vi har akseptert, med tanke på hva vi mener rundt liga og penger, sier Stabæks sportslige leder Inge André Olsen.

Overgangsvinduet i Kina stenger 28. februar.

(©NTB)