Stabæk opp på tredjeplass

HAUGESUND (NTB): Stabæk rykket opp på bronseplass etter å ha tatt sin andre borteseier for sesongen. Denne gangen ble Haugesund slått 1-0 i en sjansefattig og dårlig forestilling.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Stabæks midtbanesliter Martin Andresen ble matchvinner fire minutter før slutt med kampens eneste mål. Jesper Jansson fikk uhindret legge inn og overlegget gikk forbi begge midtstopperne til Haugesund. Andresen tok ovelegget på direkten og sendte det i nettmaskene.

- Det var en jevn kamp, men hvis noen skulle vinne var det greit at det ble oss. Vi hadde jo det meste av banespillet, sa Andresen.

Også Stabæk-treneren Anders Linderoth mente at det var godt å få med seg alle poengene i den vriene bortekampen.

- Det var sterkt å vinne når vi ikke klarte å prestere noen spesielt god kamp. Den lå og vippet både i 1. og 2. omgang, men nå var det vi som hadde turen, sa Linderoth som skjønte godt at Haugesund-spillerne var skuffet over tapet.

Fortjent

Sett under ett var det helt fortjent at Stabæk tok alle poengene. Foruten Andresens mål hadde Inge André Olsen en heading i treverket, mens Haugesund ikke skapte noe som helst.

- Nå bør det bli tre poeng mot Lillestrøm på Bislett lørdag skal vi beholde tredjeplassen, sa Lindroth.

- Det er ekstra bittert å tape når det gjenstår så få minutter av kampen. Vi har aldri hatt marginene på vår side mot Stabæk. I fjor tapte vi 0-1 og 1-2, sa Haugesund-kaptein Asbjørn Helgeland.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer