Stabæk rekker ikke tunge til noen

Seriemesterne får få stemmer i Klubben i mitt hjerte.

(Dagbladet.no) Det ble ikke noe hat trick på Stabæk denne sesongen. Seriemesterne kan smykke seg med juniortriumf, men de voksne gutta klarte ikke å gå til topps i cupen.

Vålerenga knuste Stabæk - og reddet sesongen.

Supporterne i Oslo har festet hele helga, og kanskje det er derfor de halter etter Rosenborg i Klubben i mitt hjerte-kåringen.

Trønderne har stukket av i en tidlig ledelse, men se ikke bort fra at VIF kommer sterkere på banen nå som supporterne er på vei ut av gullrusen.

Stabæk derimot, har en litt lengre vei å gå. Norges beste fotballag denne sesongen har sjarmert de fleste på banen - men de sliter med stemmesankingen. Når Dagbladet.no om snaut to uker skal kåre landets mest populære klubber i fire kategorier, skal det en del til for at bæringene vil være med.

Men de bør uansett klare å klatre seg litt oppover lista, sånn at de ender på en litt mer respektabel plass enn 12.-plassen de lå på i forrmiddag.

Da hadde faktisk Vålerenga fått over 12 ganger så mange stemmer som Stabæk.

LANGT BAK: Stabæk og Alanzinho, her omgitt av jublende cupmestere, ligger langt bak de fremste klubbene i «Klubben i mitt hjerte». Foto: Heiko Junge, Scanpix
LANGT BAK: Stabæk og Alanzinho, her omgitt av jublende cupmestere, ligger langt bak de fremste klubbene i «Klubben i mitt hjerte». Foto: Heiko Junge, Scanpix Vis mer
Stabæk rekker ikke tunge til noen