Stabæk rekker ikke tunge til noen

Seriemesterne får få stemmer i Klubben i mitt hjerte.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no) Det ble ikke noe hat trick på Stabæk denne sesongen. Seriemesterne kan smykke seg med juniortriumf, men de voksne gutta klarte ikke å gå til topps i cupen.

Vålerenga knuste Stabæk - og reddet sesongen.

Supporterne i Oslo har festet hele helga, og kanskje det er derfor de halter etter Rosenborg i Klubben i mitt hjerte-kåringen.

Trønderne har stukket av i en tidlig ledelse, men se ikke bort fra at VIF kommer sterkere på banen nå som supporterne er på vei ut av gullrusen.

Stabæk derimot, har en litt lengre vei å gå. Norges beste fotballag denne sesongen har sjarmert de fleste på banen - men de sliter med stemmesankingen. Når Dagbladet.no om snaut to uker skal kåre landets mest populære klubber i fire kategorier, skal det en del til for at bæringene vil være med.

Men de bør uansett klare å klatre seg litt oppover lista, sånn at de ender på en litt mer respektabel plass enn 12.-plassen de lå på i forrmiddag.

Da hadde faktisk Vålerenga fått over 12 ganger så mange stemmer som Stabæk.

<strong><b>LANGT BAK:</strong></b> Stabæk og Alanzinho, her omgitt av jublende cupmestere, ligger langt bak de fremste klubbene i «Klubben i mitt hjerte». Foto: Heiko Junge, Scanpix
LANGT BAK: Stabæk og Alanzinho, her omgitt av jublende cupmestere, ligger langt bak de fremste klubbene i «Klubben i mitt hjerte». Foto: Heiko Junge, Scanpix Vis mer
Stabæk rekker ikke tunge til noen

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer