Stabæk rundjult

Med 4- 0-tap mot Sochaux, skal det et under til for at Stabæk skal ta seg til gruppespillet i UEFA-cupen.

-  Jeg har svært liten tro på at vi scorer fem mål hjemme mot dette laget. De var svært gode individuelt, og spilte raske og sterk fotball, sier trener Gaute Larsen til Dagbladet.

Playmakeren Wilson Oruma var på forhånd lansert som hjemmelagets viktigste brikke, og han gjorde ikke forhåndstipsene til skamme da han banket inn 1- 0 på et langskudd etter 26 minutter. Sjansen fikk han etter en grov pasningsfeil av Martin Andresen.

Etter en drøy times spill løp innbytter Jaouad Zairi fra egen banehalvdel og satte inn 2- 0. Ti minutter senere kontret Sochaux inn 3- 0. Scoringen kom ved den brasilianske Ilan. Og seks minutter før full tid, hamret Michael Isabey inn den siste.

Dermed ser det veldig vanskelig ut for nordmennene å ta seg til andre runde, og klubbens dårlige økonomi får neppe den hjelpen den håpet på.

-  Det hadde vært økonomisk gunstig å gå videre til gruppespillet, men alle er inneforstått med at vi ble slått av et lag som var bedre enn oss i dag. Dessuten hang nok en tung Brann-kamp litt igjen i kroppen på noen, sier Larsen.

UTSPILT: Stabæk og Tommy Stenersen ble i store perioder utspilt av Omar Daf og resten av Sochaux.