- Stabæk rykker ned

Det mener Pjotr i Stabæk-debatten. Pjolter mener Arne Erlandsen har en «oppstrammingsjobb» å gjøre. Si din mening på Fotballprat!

Fotballprat er stedet for deg som vil diskutere norsk og internasjonal fotball.

Kanarifansen er slett ikke fornøyd med at Lillestrøm ble slått av Lyn på Ullevaal stadion. Nå etterlyser Pjolter tøffheten som preget LSK-utgaven anno 2001:

- Et Lyn-lag skal pr. definisjon ikke være tøffere enn oss, selv om Oslo-sosieteten nå har spillere med fornavn som Tommy, Steven og Jonny. Her har du en oppstrammingsjobb Arne!

Enig med Pjolter? Si din mening på LSK-debatten!

Det er flere antatte medaljekandidater som får gjennomgå. Slik lyder debattinnlegget til Pjotr på Stabæks klubbforum:

- Med det elendige og tafatte spillet Stabæk nå har vist på to kamper, kommer de til å være med i nedrykningsstriden hele år. Og tilslutt blir det rett ned 1.divisjon. De er så inneffektive, tafatte og lite kreative i sin spillestill at det er helt tragisk å se på. Så får heller Ingebrigt Steen Jensen sitte der og snakke om sine ønskede gullmedaljer i aviser og på TV!

Bengt Sæternes ble rundens eneste tomålsscorer. Nå lurer Lynet på hvor lenge spissen blir i Glimt:

- Blir spennende og se hvor lenge RBK lar Glimt få beholde Sæthernes. Iallfall, så lenge han blir i Glimt, er det håp om å nå over midten av tabellen...

FOKUS-ARNE: Pjolter mener tøffheten må være Arne Erlandsens fokus framover. Foto: SCANPIX
FOKUS-ARNE: Pjolter mener tøffheten må være Arne Erlandsens fokus framover. Foto: SCANPIX Vis mer

Morten Berre var innblandet i rundens mest omtalte episode. Mange har en mening om situasjonen. Hva synes du om straffesituasjonen? Si din mening her!

- For andre år på rad greier Morten Berre å filme til seg straffe. Jeg blir litt trist. Men men. Han er jo ganske søt, er et av innleggene i RBK-debatten.

Delta i Fotballprat, her kan du diskutere alle lag i Tippeligaen.