Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Stabæk-show mot Odd

Først var Stabæks Thomas Finstad med på å knuse Odd Grenland 4-1, så sang han «Great balls of fire» for over 5000 tilskuere.

Og det var, i følge Ingebrigt Steen Jensen, ikke siste gang Stabæk-spillerne gir publikum et noe uvanlig show etter kampen.

- Det kommer nok mer hvis vi vinner flere kamper. Tryggvi (Gudmundsson) er helt rå til breakdance, sa Stabæk-lederen etter seieren.

Det var etter en intern idol-konkurranse under treningsleiren på La Manga Thomas Finstads skjulte sangtalent ble kjent. Martin Andresen mente det var godt nok for en opptreden, og da ble det sånn.

- Jeg var så nervøs når jeg skulle synge etter kampen at jeg ikke husker noe som helst, fortalte Finstad til NTB etter kampen.

- Odd falt helt sammen

Stabæk fikk en skjev start på kampen, og lå under 1-0 etter bare fem minutter. Det var Odd Grenlands Edwin van Ankeren som scoret målet.

Stabæks Christian Holter sørget riktignok for at hjemmelaget kunne gå til pause med 1-1 etter å ha scoret på straffespark, men det var likevel mye å rette på. Odd Grenland, med Edwin van Ankeren i spissen, var det klart beste laget, og burde ledet med flere mål etter 1. omgang.

Anført av Christian «Chippen» Wilhelmsson og Martin Andresen var Stabæk et helt nytt lag etter pause, og nå kom også målene på løpende bånd. Først Tryggvi Gudmundsson, så Thomas Finstad, mens Chippen satte punktum.

- Etter pause falt vi helt sammen. Mer er det ikke å si, sa en skuffet Odd-trener Arne Sandstø, som åpnet sesongen med seier over Molde forrige helg.

- Trist å miste «Chippen»

Et skår i gleden for Stabæk er det selvfølgelig at Christian Wilhelmsson forsvinner til Anderlecht i juni. Han har bare elleve kamper igjen i den norske eliteserien.

- Han var helt «outstanding» i dag, og har blomstret lenge. Det er ingen ønskesituasjon at han forsvinner, men i dag beviste vi i hvert fall at vi har flere gode spillere, sa Stabæk-trener Gaute Larsen etter kampen, og henviste til Thomas Finstad og Tryggvi Gudmundsson.

Selv synes Chippen det er deilig å vite at han snart blir proff i Belgia.

- Jeg kommer til å gi jernet så lenge jeg er i Stabæk. Det er mye lettere å spille nå når det er ro rundt framtidssituasjonen min. Men det blir også trist å reise fra denne utrolig fine gjengen, sa han.

- Når får vi se deg synge?

- Dessverre, men jeg har det bare i beina...

Da er det godt at Ingebrigt Steen Jensen har flere stjerner på lager.

- Vi har også folk på laget som kan danse pakistansk folkedans, sa han.

(NTB)

SANG: Thomas Finstad sang "Great Balls of Fire" etter at Stabæk hadde slått Odd Grenland hele 4-1 hjemme.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media