Stabæk slo Ham-Kam igjen

Vant 2-1 på Nadderud.

(Dagbladet.no): Stabæk slo Ham-Kam 1-0 på La Manga for noen uker tilbake, og de påførte Frode Grodås\' mannskap et nytt nederlag i dag. I Daniel Nannskogs fravær fikk nyervervelsen fra Follo, Andreas Strand, sjansen på topp.

Han presenterte seg etter 22 minutter: Ex-RBK\'er Ivar Rønningen måtte gi retur på en en heading fra Inge Andre Olsen, som storvokste Strand utnyttet ved å styre ballen i mål.

Dermed ledet Stabæk fortjent 1-0 til pause, etter en omgang hvor Ham-Kam knapt kom til en eneste målsjanse.

Gjestene fra Hamar hevet seg betraktelig etter hvilen, og utlikningen kom etter 50 minutter. John Anders Rise - som overraskende ble invitert på treningsopphold av Chelsea tidligere i vinter - skjøt lurt på et frispark fra skrått hold og ballen gikk forbi alt og alle.

Veigar Pall Gunnarson sørget likevel for Stabæk-seier da han headet inn 2-1 sju minutter senere.

- I 1. omgang var vi veldig bra, muligens den beste omgangen vi har levert i år. Etter pausen kom Ham-Kam ut med en veldig entusiasme og vi hadde ikke like god kontroll, men alt i alt var det ikke noe spørsmål om hvem som ville vinne, sier Jan Jönsson til Budstikka.

VANT IGJEN: Stabæk har slått Ham-Kam to ganger på to uker, og vant 2-1 på Nadderud kunstgress. Her er Alanzinho i duell med en Kamma-spiller.