SPARKET: Veigar Pall Gunnarsson hinker av banen hjulpet av fysio Tor Østhagen. Nå er sistnevnte sagt opp sammen med resten av det medisinske apparatet. Foto: Scanpix
SPARKET: Veigar Pall Gunnarsson hinker av banen hjulpet av fysio Tor Østhagen. Nå er sistnevnte sagt opp sammen med resten av det medisinske apparatet. Foto: ScanpixVis mer

Stabæk sparker lege, to fysioer og fysisk trener

Ledelsen mener de har for mange skader, nå må hele det medisinske støtteapparatet gå.

|||(Dagbladet): I Stabæks gullsesong i 2008 var fraværet av skader en del av forklaringen på suksessen.

Nå er hele det medisinske apparatet fra to år tilbake på oppsigelse, etter store skadeproblemer i år. Dette skriver Aftenposten.

Medisinsk ansvarlig Arne Røde, fysioterapeutene Knut Fritzvold og Tor Østhagen, ortoped Leif Pål Kristiansen og fysisk trener Marcel Cruz fikk alle beskjed i mai om at deres tjenester ikke lenger er ønsket. Hele det medisinske apparatet sitter dermed på oppsigelse ut sesongen.

- Det er riktig at vi jobber med hvordan dette skal se ut fra neste sesong. Og man trenger ikke være rakettforsker for å finne ut at vi har hatt for mange skader, sier Inge André Olsen, sportslig koordinator i Stabæk, til Aftenposten.

Skadelista til Stabæk er vond og lang. Jon Knudsen, Morten Skjønsberg, Daniel Nannskog, Pontus Farnerud, Johan Andersson, Torstein Andersen Aase og Tor Marios Gromstad var alle utilgjengelige i helgas kamp mot Brann.

- I år har det vært ekstremt med skader. Det stemmer at klubben til gjøre en ordentlig utsiftning før neste sesong, sier Jan Jönsson til Aftenposten.