Stabæk sparket trenerne

Bytte i håndballen.

LYKTES IKKE I DETTE SELSKAPET: Her er spillere fra samtlige lag i årets kvinnelige toppserie i håndball, men i dag fikk Stabæk-trenerne sparken etter manglende sportslige resultater. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix
LYKTES IKKE I DETTE SELSKAPET: Her er spillere fra samtlige lag i årets kvinnelige toppserie i håndball, men i dag fikk Stabæk-trenerne sparken etter manglende sportslige resultater. Foto: Audun Braastad / NTB scanpixVis mer

Vigdis Holmeset og Kyrre Vegard Johannesen fikk tirsdag beskjed om at de ikke lenger er ønsket som trenere for Stabæks kvinnelag i håndball.

Klubbens styre begrunner beslutningen med manglende sportslige resultater så langt i sesongen og peker også på manglende tillit fra spillergruppa.

- Markus Rossavik vil inntil videre være ansvarlig for de daglige treningene, samtidig som styret jobber for en mer permanent løsning, heter det i en pressemelding.

Stabæk ligger nest sist i kvinnenes eliteserie etter lagets sju første kamper denne sesongen. Bare én av disse har endt med seier.

(NTB)