Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Stabæk-spiller ble spyttet på

Bærumslaget ble nummer tre på La Manga.

(Dagbladet.no): Stabæk - Spartak Naltsjik 1-0 (1-0).

Flere av Stabæk-spillerne har vist prov på god form under oppholdet på La Manga, og i dag ga dette uttelling i form av en tredjeplass i treningsturneringen.

Allerede i 8. spilleminutt headet Jon Inge Høiland ballen i treverket, før Veigar Pall Gunnarson satte inn vinnermålet på frispark ett minutt seinere.

Vanskelige baneforhold

Skuddet var strengt tatt ikke en scoring verdig - men keeperspillet var det definitivt.

Bærumslaget har tidvis varet opp med finspill på sin vei mot bronsefinalen, men i dag var banen for dårlig for den slags.

Det, sammen med mange bytter, gjorde at kampen aldri ble noen severdig affære - i stedet ble den preget av mange feilpasninger og tøft og til dels ufint spill. 

Dette ikke minst da Felipe på overtid spyttet Stabæks Branimir Poljac i nakken, uten at noen i dommerteamet reagerte på det.

MATCHVINNER: Veigar Pall Gunnarsson (t.h.) og Stabæk avgjorde kampen mot Spartak Naltsjik med et slapt som frispark russernes keeper ikke klarte å stoppe. Foto: STIAN LYSBERG SOLUM/SCANPIX
MATCHVINNER: Veigar Pall Gunnarsson (t.h.) og Stabæk avgjorde kampen mot Spartak Naltsjik med et slapt som frispark russernes keeper ikke klarte å stoppe. Foto: STIAN LYSBERG SOLUM/SCANPIX Vis mer

Viking spiller for seier

- Vi lærer kanskje noe av denne kampen, også. Det var utrivelig der ute, med albuer og spytting. Vi taklet hardt, vi også, men motstanderen gikk fra konseptene, beskriver Stabæk-trener Jan Jönsson for TV 2.

Like før slutt kunne russernes Oleg Samsonov uansett ha sørget for utlikning, og dermed straffesparkkonkurranse, men han klarte utrolig nok å misbruke den store sjansen.

Dermed kan Stabæk, for alt det er verdt, krones til La Manga cups tredje beste lag.

Seinere i kveld gjør Viking og ukrainske Sjakhtar Donetsk opp om førsteplassen.

image: Stabæk-spiller ble spyttet på
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media