Stabæk-spiller drapstruet på sms

Inge André Olsen fikk drapstrussel på mobilen inne i garderoben.

Stabæk-spilleren fikk en veldig lite hyggelig overraskelse etter kampen mot Viking lørdag. Da han kom inn i garderoben lå det en drapstrussel på mobilen hans.

Ifølge Asker og Bærums Budstikke skrev avsenderen at både han og andre folk fra Bærum «fortjener en lang, velfortjent og smertefull død».

For dumt

- Det er greit at de piper, men dette blir for dumt, sier Olsen til avisa.

Bakgrunnen er trolig utvisningen av Vikings Peter Kopteff. Finnen ble sendt av banen da han forsøkte å slå til Stabæk-backen etter en duell.

Olsen avviser at han overspilte da han gikk rett i bakken.

- Jeg fikk en knytteneve i nakken. Hvis det er noe som er klart rødt, så må det være det, sier han.

Sørlendingen vil ikke anmelde trusselen, men har gitt telefonnummeret videre til Stabæk-ledelsen. Formann Erik Loe varsler nå at han vil ta kontakt med både Viking og supporterklubben deres for å finne ut om avsenderen er medlem.

Tar avstand

- Dette har vi ikke hørt noe om. Vi får snakke med Stabæk om dette, sier Viking-direktør Bjarne Berntsen til Dagbladet.no i formiddag.

Heller ikke Vikinghordane var klar over drapstrusselen i formidddag.

- Olsen var ikke populær lørdag, men drapstrusler tar vi sterkt avstand fra. Dette må vi finne ut av, sier pressetalsmann Rune Oftedal til Dagbladet.no.

Dersom avsenderen av tekstmeldingen til Olsen er medlem i supporterklubben risikerer personen å bli kastet ut av fansen.

- Da blir det represalier. Vi må snakke med Viking-ledelsen og finne ut hva vi gjør da. Det kan bli ekskludering. Vi kan ikke ha sånt, sier Oftedal.

(Dagbladet.no)

SINTE SIDDISER:</B> Inge André Olsen fikk sms-trussel etter møtet med Viking lørdag. Vikinghordane tar avstand.