Stabæk-spiller Gromstad funnet død

22-åringen ble meldt savnet i helga.

FUNNET DØD: Tor-Marius Gromstad ble meldt savnet i helga. Foto: Stabæk Fotball
FUNNET DØD: Tor-Marius Gromstad ble meldt savnet i helga. Foto: Stabæk Fotball Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

NADDERUD/OSLO (Dagbladet): Stabæk-spiller Tor-Marius Gromstad (22) ble funnet død i dag morges, melder klubben på sin nettside.

Stabæk skriver at han ble funnet død på en byggeplass i Oslo sentrum. Politiet mistenker ikke at det ligger noe kriminelt bak dødsfallet, skriver Stabæk.

- Det er med sorg vi har mottatt budskapet om at Tor-Marius er død, og våre varmeste tanker går til hans familie. Dette er en svært tung dag for alle berørte, sier daglig leder i Stabæk, Hallgeir Åndal.

På Nadderud stadion har flere av spillerne og lederne samlet seg rundt et fotografi av den avdøde 22-åringen, tydelig preget av det som er skjedd.

- Vi vil samles til en minnestund senere i dag. Nå er det viktig at vi er sammen, og tar vare på hverandre. På vegne av Stabæk ønsker jeg å takke alle som har bidratt i leteaksjonen, og som støtter oss og viser omsorg i en vanskelig tid, sier Åndal.

Hundrevis lette Tor-Marius Gromstad ble meldt savnet i helga. Han ble sist sett i området rundt Bislett stadion tidlig lørdag morgen.

Stabæk etablerte et kriseteam, og hundrevis av venner, familiemedlemmer og Stabæk-venner  lette etter Gromstad før han ble funnet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer