Stabæk-spiller Gromstad funnet død

22-åringen ble meldt savnet i helga.

FUNNET DØD: Tor-Marius Gromstad ble meldt savnet i helga. Foto: Stabæk Fotball
FUNNET DØD: Tor-Marius Gromstad ble meldt savnet i helga. Foto: Stabæk FotballVis mer

NADDERUD/OSLO (Dagbladet): Stabæk-spiller Tor-Marius Gromstad (22) ble funnet død i dag morges, melder klubben på sin nettside.

Stabæk skriver at han ble funnet død på en byggeplass i Oslo sentrum. Politiet mistenker ikke at det ligger noe kriminelt bak dødsfallet, skriver Stabæk.

- Det er med sorg vi har mottatt budskapet om at Tor-Marius er død, og våre varmeste tanker går til hans familie. Dette er en svært tung dag for alle berørte, sier daglig leder i Stabæk, Hallgeir Åndal.

MINNES: På Nadderud stadion er det satt opp et fotografi av Tor-Marius Gromstad i formiddag. Foto: Lars Eivind Bones
MINNES: På Nadderud stadion er det satt opp et fotografi av Tor-Marius Gromstad i formiddag. Foto: Lars Eivind Bones Vis mer

På Nadderud stadion har flere av spillerne og lederne samlet seg rundt et fotografi av den avdøde 22-åringen, tydelig preget av det som er skjedd.

- Vi vil samles til en minnestund senere i dag. Nå er det viktig at vi er sammen, og tar vare på hverandre. På vegne av Stabæk ønsker jeg å takke alle som har bidratt i leteaksjonen, og som støtter oss og viser omsorg i en vanskelig tid, sier Åndal.

Hundrevis lette Tor-Marius Gromstad ble meldt savnet i helga. Han ble sist sett i området rundt Bislett stadion tidlig lørdag morgen.

Stabæk etablerte et kriseteam, og hundrevis av venner, familiemedlemmer og Stabæk-venner  lette etter Gromstad før han ble funnet.

FLAGG PÅ HALV STANG: Nadderud i formiddag. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
FLAGG PÅ HALV STANG: Nadderud i formiddag. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer

I morgentimene samlet resten av troppen seg på Nadderud for å få informasjon og trene lett, mens klubben og familien i samarbeid lette etter 22-åringen.

Det ble også opprettet en Facebook-gruppe der folk ble oppfordret til å gå ut og lete. Nå er Gromstad altså funnet.

Kveldens andrelagskamp mellom Asker og Stabæk 2 er utsatt som følge av leteaksjonen, og det i dag ble det også besluttet at 16. mai-kampen mot Vålerenga i Tippeligaen skal utsettes.

Fra Arendal Tor-Marius Gromstad kom til Stabæk fra FK Arendal i 2007.

22-åringen står oppført med totalt 43 kamper for klubben, hvorav 29 fra start.

Denne sesongen har han spilt seks av de åtte første seriekampene, og begge cupkampene.