Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Stabæk-spiller klar for VIF

- Jeg kan bekrefte at Lennart Steffensen er klar for Vålerenga, sier Jostein Johannessen til Dagbladet.no

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Stabæk-vingen har slitt med å slå gjennom på Nadderud etter overgangen fra Skeid i vinter. Nå blir Vålerenga neste stoppested, etter at Steffensen i dag skrev under en treårsavtale med Oslo-klubben.

- Vi håper at Steffensen vil være spilleklar allerede til søndagens kamp mot Brann. Dersom forbundet mottar papirene før midnatt skulle det gå i orden, sier Johannessen som ikke vil ut med hvor mye Stabæk-spilleren koster.

- Det kan godt hende at vi går ut med overgangssummen senere, men jeg har ikke avklart dette med Tom Schelvan i Stabæk så jeg vil ikke røpe noe ennå.

Tidkrevende prosess

Med kjøpet av Steffensen har Vålerenga skaffet seg to nye spillere på en dag. Prosessen har imidlertid vært lang i forkant av kjøpene.

- Vi har hele tiden jobbet for å skaffe nye spillere selv om enkelte ikke har hatt særlig tro på det. I en fotballklubb som ellers i næringslivet er det ikke bare å plukke et hode og tro at det skal gå bra, sier Johannessen før han utdyper.

- Det er ikke nok om de hopper høyt, sparker hardt og løper fort. De må også ha sosial kompetanse, og det er viktig at de passer inn i gruppa, fortsetter han.

Lang ønskeliste

Tom Nordlie presenterte i går en ønskeliste over fem spillere han ønsket til klubben forut for forrige sesong. Nå er allerede to på plass.

- Vi har jobbet med nye spillere siden mai, og flere ganger har vi fått godkjent budene våre hos andre klubber. Ting har imidlertid strandet både ved at vi har takket nei eller at spilleren har ønsket å forbli i klubben sin.

Fortsatt er imidlertid ikke Vålerenga-trener Tom Nordlie helt fornøyd og Johannessen forventer flere spillerkjøp.

- Vi er fortsatt ute etter flere spillere, men det blir ikke flere i dag, sier Johannessen før han fleipende tilføyer.

- Tror jeg!