Stabæk-spiller meldt savnet

Tor Marius Gromstad ble sist sett lørdag morgen.

SAVNET: Tor Marius Gromstad ble sist sett tidlig lørdag morgen. Siden det har ingen sett ham. Foto: Stabæk Fotball
SAVNET: Tor Marius Gromstad ble sist sett tidlig lørdag morgen. Siden det har ingen sett ham. Foto: Stabæk FotballVis mer

(Dagbladet): Tor Marius Gromstad er meldt savnet, melder Stabæk på sine hjemmesider.

22-åringen ble sist sett i området rundt Bislett stadion tidlig lørdag morgen. Etter dette har man ikke hatt kontakt med ham, skriver Stabæk på sine nettsider.

Gromstad var i kledt mørke jeans, blå joggesko med turkise lisser og lys beige høyhalset genser.

- Vi har en A-lagsspiller som er meldt savnet. Vi har ikke hatt kontakt med ham siden han ble observert tidlig lørdag morgen av et overvåkningskamera ved Bislett Stadion, sier Stabæk og familiens kontaktperson i saken, Arne Røde, til Dagbladet.

- Hva gjør dere for å finne ham?

- Familien og sentrale personer i Stabæk har vært ute og lett etter ham i natt. Vi har mobilisert, men aner rett og slett ikke hvor han er, sier Røde.

- Veldig merkelig Politiet har ingen spor om hvor Gromstad er.

- Vi har ingen anelse om hvor han er. Det er veldig merkelig at han forsvinner omtrent i det blå. Han har ikke sagt hvor han skal gå, og vi har ingen søkemuligheter, for han har ikke tatt med seg noen eiendeler. Hadde han hatt med bil eller mobiltelefon, ville det ha gjort det enklere, sier vaktleder Ingunn Braseth ved Krimvakta i Oslo politidistrikt.

- Han ble sist sett lørdag morgen halv åtte. På vei ut døra, uvisst i hvilken retning. Det var i Bislett-området, sier Braseth.

Var hos broren Gromstad bodde hos broren i helga, og sammen med resten av familien skulle de ha en familiesamling i hovedstaden i helga. Han har ikke med seg mobiltelefon, nøkler eller lommebok.

MOT UNITED: Tor-Marius Gromstad her i aksjon mot Manchester Uniteds Gabriel Obertan (som nå spiller i Newcastle) da United-reservene gjestet Norge og Telenor Arena. Foto: Heiko Junge / Scanpix
MOT UNITED: Tor-Marius Gromstad her i aksjon mot Manchester Uniteds Gabriel Obertan (som nå spiller i Newcastle) da United-reservene gjestet Norge og Telenor Arena. Foto: Heiko Junge / Scanpix Vis mer

- Hadde han hatt med mobilen kunne politiet sporet ham, men han har ikke det. Han har ikke med seg noen ting. Det er bare veldig, veldig vanskelig, sier Røde som sier at Stabæk er veldig bekymret.

- Denne saken er ekstra vanskelig fordi det ikke er elektroniske spor. Vi kan ikke ha en leteaksjon i den forstand, for vi vet ikke hvor vi skal begynne å lete, sier vaktleder Braseth.

- Vi måtte gjøre det som nå er gjort: Mobilisere. Vi er veldig bekymret, og derfor sendte vi ut pressemelding og håpe at noen har sett Tor-Marius, sier Røde.

Sjokkerte lagkamerater Gromstad var ikke i Stabæk-troppen som møtte Molde i går. Han ble skadet i en cupkamp tidligere i uka. De andre Stabæk-spillerne tar nyheten tungt.

- De er både sjokkerte og frustrerte. Vi har allerede hatt en samling med spillerne, og skal ha en til senere i dag, sier Røde til Dagbladet.

Har du opplysninger som kan være til hjelpe med å finne Tor Marius Gromstad? Ta kontakt med nærmeste politikammer, på fellesnummer 02800.