Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Eliteserien:

Stabæk-spiller utsatt for vold

Ble innlagt på sykehus.

SYKEMELDT ETTER VOLDSEPISODE: Stabæk-spiller Andreas Hanche-Olsen er sykemeldt i minst to uker. Foto: Carina Johansen / NTB Scanpix
SYKEMELDT ETTER VOLDSEPISODE: Stabæk-spiller Andreas Hanche-Olsen er sykemeldt i minst to uker. Foto: Carina Johansen / NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Stabæk-spiller Andreas Hanche-Olsen (19) var lørdag involvert i en voldssituasjon som førte til at han havnet på sykehus.

Som følge av hendelsen er Hanche-Olsen sykemeldt i to uker.

Har anmeldt

Daglig leder i Stabæk, Jon Tunold, sier følgende om situasjonen til Dagbladet:

- Jeg kan ikke si noe om hendelsesforløpet, men han var offer for blind vold, hevder Tunold overfor Dagbladet.

- De involverte har anmeldt hendelsen til politiet, legger han til.

Han kan bekrefte at 19-åringen er i gode hender.

- Han var lagt inn på overvåkning fra lørdag til søndag, og kom hjem etter det. Jeg har pratet med han i dag, og han virker å være våken og klar, sier han.

Gir ham tid

Hvor lang tid unggutten er borte fra fotballbanen er vanskelig å si, men Tunold understreker at Stabæk gir han tiden som trengs.

- Vi venter på ham. Det viktigste er at Andreas får den tiden og roen han trenger. Han er i god behold, forteller Stabæks daglige leder.

Gjermund Hanssen ved Majorstua politistasjon, påtaleansvarlig i saken, sier til Nettavisen at det er for tidlig å si om det dreier seg om blind vold.

- Det er flere ungdommer som har slåss, og vi jobber nå med å kartlegge hvem som har gjort hva, sier Hanssen.

Hanche-Olsen debuterte i Eliteserien forrige sesong og noterte seg for 13 kamper for Stabæk. Unggutten er spådd en lys fremtid i møte, og er sett på som en av Stabæks største talenter.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling