Håndball: NM-semifinale, Larvik-Stabæk

Stabæk stoppet Larviks finalerekke

Larviks håndballkvinner har spilt 15 cupfinaler på rad. 16 blir det ikke. Onsdag ble Stabæk for gode i en meget dramatisk NM-semifinale med 37-36.

TRENER: Trener for Larvik, Tor Odvar Moen, i første kvartfinale i sluttspillet for kvinner mellom Oppsal-Larvik i Oppsal Arena.
Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
TRENER: Trener for Larvik, Tor Odvar Moen, i første kvartfinale i sluttspillet for kvinner mellom Oppsal-Larvik i Oppsal Arena. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Det måtte ekstraomganger til for å avgjøre den usedvanlig jevne duellen i Vestfold. 32-32 etter to omganger ble til 35-35 etter første ekstraomgang. Da kampen skulle avgjøres tok Stabæks Henny Reistad ansvar og skjøt Stabæk til cupfinale.

Reistad var kampens store spiller med sine 13 scoringer.

- Dette er det ikke hver dag vi får oppleve. En fantastisk følelse. Jeg synes virkelig vi gjør en fantastisk jobb i dag. Jeg må ta av meg hatten og er stolt av det jentene gjør, sa Stabæk-trener Pål Oldrup Jensen til handballtv.com etter kampen.

- Vi er helt fraværende bakover. Dette må være den verste forsvars- og målvaktskampen vi har hatt. Det er helt gelé. Vi lar dem få se ut som verdens beste håndballspillere i perioder. Dette er noe av det tyngre vi har opplevd på en stund, oppsummerte Larvik-trener Tor Odvar Moen.

Keeper Regine Gulbrandsen bidro også sterkt til seieren ved å redde straffekastet fra Larviks Cassandra Tolbring minuttet før full tid i annen ekstraomgang. Det ble utslagsgivende.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer