NYE UTFORDRINGER: Stabæk-trener Jan Jönsson ønsker nye utfordringer etter sesongen - og de kan komme i Rosenborg. - Et problem, mener supporterne, men klubben er uenig. Foto: Scanpix
NYE UTFORDRINGER: Stabæk-trener Jan Jönsson ønsker nye utfordringer etter sesongen - og de kan komme i Rosenborg. - Et problem, mener supporterne, men klubben er uenig. Foto: ScanpixVis mer

Stabæk støtter ikke supporterkrav

Supporterne krever et endelig svar fra Jan Jönsson før Rosenborg-kampen, klubben er ikke enig.

|||Stabæk står fast på sin beslutning om å la trener Jan Jönsson fortsette ut kontraktstiden han har med klubben.

Det har lenge vært klart at svensken ønsker seg nye utfordringer fra neste år.

Skuffende resultater i så vel serie, cup som europacup har ført til økt frustrasjon hos Stabæks tilhengere den siste tiden. Jönsson har også i lengre tid vært koblet til Rosenborg.

Søndag møtes Stabæk og Rosenborg på Fornebu. Stabæk-supporterne har bedt om en avklaring rundt Jönsson før den kampen.

— Stabæk har lenge visst at Jan Jönsson ønsker nye utfordringer etter årets sesong. Han har da fullført sin kontrakt med oss etter seks gode sesonger. Klubbens ledelse har ment og mener at «Janne» er den beste trener vi kan ha ut sesongen 2010. Denne vurderingen står fast, heter det i en pressemelding fra klubben.

Det legges til at både Stabæks sportslige utvalg og spillerne er helt enig i at klubben er best tjent med å fortsette med Jönsson som hovedtrener. Begge leirer skal ha full tillit til trenerens integritet og profesjonalitet.

(NTB)