Stabæk-styret ønsker Petter Belsvik som trener

Vil forlenge med suksess-treneren.

FORLENGER?: Petter Belsvik er, etter mye om og men, ønsket som Stabæk-trener også neste sesong. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet.
FORLENGER?: Petter Belsvik er, etter mye om og men, ønsket som Stabæk-trener også neste sesong. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet.Vis mer

- Det var det et samlet SU (sportslig utvalg) som ønsker å gå videre i en prosess for å forlenge kontrakten med Petter. Det betyr at Petter har fått melding om at vi vil gå videre i prosessen med ham, sier styreleder Espen Moe til stabak.no.

Belsvik kan lede Stabæk til eliteserien søndag.

- 2012 var et veldig vanskelig år og ville vært det for enhver trener. 2013 har vært over all forventning. Vi hadde mål om å bli blant de seks beste og er langt over den målsettingen. Det må bety at treneren har gjort en god jobb. Derfor har vi landet på at vi vil gå i prosess med siktemål om at han skal trene Stabæk fremover.

Stabæk får besøk av allerede opprykksklare Bodø/Glimt søndag. Bæringene har ett poeng ned til Hødd på tredjeplass før siste runde. Hødd spiller borte mot kvalikjagende Mjøndalen.

(NTB)