Stabæk tar avstand fra supporterangrep mot Kaurin

Henger ut tidligere spillere.

ANGREPET: Tidligere Stabæk-spiller, Leni Larsen Kaurin sto nylig fram og hevdet hun ble sextrakassert av Stabæk-trener Øyvind Eide. Det får Stabæk-supportere til å reagere. Foto: Anita Arntzen / Dagbladet
ANGREPET: Tidligere Stabæk-spiller, Leni Larsen Kaurin sto nylig fram og hevdet hun ble sextrakassert av Stabæk-trener Øyvind Eide. Det får Stabæk-supportere til å reagere. Foto: Anita Arntzen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Stabæks supporterklubb, Stabæk Support, har publisert et innlegg som tar et kraftig oppgjør med lagets tidligere spillere Leni Larsen Kaurin (32) og Lisa Marie Woods (29).

Kaurin gikk nylig offentlig ut og beskyldte Stabæk-trener Øyvind Eide for sextrakassering.

«... dette er en storm i et lite vannglass, regissert som et oppgjør der Kaurin er forbanna fordi hun ikke fikk ny kontrakt», skriver supportersida.

Det er Bjørnar Posse Sandboe, styremedlem i Stabæk Support, som står bak innlegget.

- Det er på tide at noen får fram den andre sida av saken. Jeg mener det er viktig å stille opp mot alle som langt på vei stempler Øyvind Eide som en forbryter. Nå er det nok, sier Sandboe til Dagbladet.

- Provoserende Stabæk-supporteren reagerer på det han hevder er mangel på konkrete beviser på seksuell trakassering. Bakgrunnen for saken er Leni Larsen Kaurin som i forrige uke gikk ut mot Stabæk-trener Øyvind Eide. Eide innrømmet upassende atferd og klubben har gitt treneren en skriftlig advarsel.

- Det er provoserende når noen gjør seg selv til offer på bekostning av andre som kanskje faktisk blir utsatt for sextrakassering, sier Sandboe.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer