Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Stabæk ut av cupen etter straffedrama

Kjølø og Karlsson misset.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Oslo (ANB): Sogndal sendte Stabæk ut av cupen onsdag etter en dramatisk straffesparkkonkurranse.

Det sto 2-2 etter ordinær tid på Nadderud etter at Veigar Pall Gunnarsson hadde sendte hjemmelaget i ledelsen to ganger. Ole Hjelmhaug og Kim Rune Hellesund sørget for at Sogndal kom tilbake ved begge anledninger.

Ekstraomgangene bød ikke på mål, og dermed måtte det straffer til for å avgjøre kampen. Mike Kjølø og Markus Karlsson misset på sine straffer, og da gjorde det ingenting at også Rune Bolseth misset for Sogndal.

Laget fra saftbygda møter Follo hjemme på Fosshaugane i 4. runde.

Enkelt videre

På Storstadion i Sandefjord ble det også dramatiske sluttminutter. Hjemmelaget så ut til å gå mot trygt avansement da Ole Tobiasen satte inn 3-1 ti minutter ut i andre omgang, men den gang ei.

Mohamed Abdellaoui reduserte for Skeid med 12 minutter igjen, og mot slutten presset 2. divisjonslaget voldsomt på for utlikning og ekstraomganger.

Nærmest på overtid ryddet en liggende Sandefjord-forsvarer unna på streken. Skeid-spillerne sto i kø for å score.

Sandefjord er imidlertid klar for 4. runde – i likhet med Bryne som slo et formsvakt Strømsgodset på Jæren. Paul Oyuga scoret to ganger for hjemmelaget og ble dagens helt.