STABÆK-RETUR? Stabæk ønsker seg Martin Andresen tilbake i klubben.
Foto: Daniel Sannum Lauten / NTB scanpix
STABÆK-RETUR? Stabæk ønsker seg Martin Andresen tilbake i klubben. Foto: Daniel Sannum Lauten / NTB scanpixVis mer

Stabæk vil ha Martin Andresen tilbake

Som spiller eller i en annen rolle i klubben.

Nedrykksklare Stabæk ønsker seg Martin Andresen som spiller eller i en annen rolle i klubben fra neste sesong.

Etter det NTB erfarer vil Vålerenga-treneren få et tilbud fra Stabæk etter at eliteserien er ferdigspilt neste søndag.

- Ja, vi er interessert i Martin. Han står på vår ønskeliste. Han har vært i meget god form i 2. divisjon i år. Dessuten har han masse kunnskap og erfaring. Dessuten har Martin et «blaatt» hjerte. Vi har bruk for ham som spiller eller eventuelt også på andre områder, uttaler Stabæks sportslige leder Inge André Olsen til NTB.

- Jeg skal fullføre sesongen som Vålerenga-trener. Deretter skal jeg ha ferie. Når den er unnagjort, kan jeg kommentere framtiden, sier Martin Andresen til NTB.

Han legger imidlertid ikke skjul på at fotballformen har vært god denne høsten.

Martin Andresen spilte 149 kamper og scoret 32 mål for Stabæk i løpet av sine år i den klubben han har lengst fartstid i av ni klubber i seniorsammenheng.

Olsen har 14 spillere under kontrakt, ytterligere seks til åtte skal inn før neste sesong. Bjarni Ólafur Eiríksson har sagt nei til kontraktstilbudet han har fått og avslutter tiden i Stabæk neste søndag.

- Av de nevnte seks til åtte må fire ha rutine og erfaring fra høyt nivå, sier Inge André Olsen, som selvfølgelig ønsker seg Veigar Páll Gunnarsson med videre. Sistnevnte viste i glimt sin høye klasse på Nadderud søndag.

- Veigar prøver å finne tilbake gleden ved å spille fotball. Vi håper og tror at han finner den og blir med videre, sier Olsen.

(NTB)