Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Stabæk vil snakke med Alanzinho, men har ikke nummeret

Mistet jobben i Tyrkia.

TILBAKE TIL NORGE?  Alanzinho. Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX
TILBAKE TIL NORGE? Alanzinho. Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Han spilte i Stabæk fra 2005 til 2009, og er en av klubbens mest populære spillere gjennom tidene. Så dro han til Trabzonspor i Tyrkia. Nå er Alanzinho (30) løst fra kontrakten sin, og Stabæk ser på muligheten for å få brasilianeren tilbake.

- Vi har prøvd å ringe Alan flere ganger, men sliter med å komme i kontakt med ham. Vi har nok neppe det riktige nummeret. Det er ikke så enkelt å finne kontaktinformasjon i Tyrkia, sier Stabæks sportslige leder Inge André Olsen til Budstikka.

Grådig Alanzinho ble beskyldt for å være grådig i sluttfasen i Stabæk. Lønnskravet hans skal ha vært på seks millioner kroner. Det var kanskje en smule høyt for en klubb som i dag driftes fra noen brakker på Nadderud i Bærum ...

Til slutt kom tyrkerne på banen. Dermed mistet Stabæk en ballkunstner på midtbanen. Nå kan det gå mot et gjensyn, hvis sportslig leder Olsen klarer å oppnå kontakt.

Andre kanaler - Vi skulle gjerne hatt en prat med ham for å høre hva han tenker. Selv om vi foreløpig ikke har fått tak i ham, har vi ikke gitt opp. Vi forsøker gjennom andre kanaler, erklærer Olsen.

Stabæk rykket opp og er tilbake i Tippeligaen denne sesongen. Så vil tida hvis om det også blir brasiliansk magi på Nadderud.

JOBBER I KULISSENE:  Stabæks sportslige leder Inge André Olsen (til høyre). Foto: Tore Ulrik Bratland
JOBBER I KULISSENE: Stabæks sportslige leder Inge André Olsen (til høyre). Foto: Tore Ulrik Bratland Vis mer
Hele Norges coronakart