- Stabæk vinner på Åråsen

Se oddsekspertens tips.Direkte kl. 19: LSK - Stabæk

(Dagbladet.no): Laget som vinner i kveld tar et stort steg vekk fra nedrykkssonen i Tippeligaen. Både Lillestrøm og Stabæk står med ti poeng.

Dagbladets oddsekspert mener statistikken taler for Stabæk-seier.

- B i fem av de sju siste mellom disse på Åråsen. Lillestrøm har ikke imponert noen denne sesongen, og slapp unna med skrekken da de berget det ene poenget på Hamar sist. Powell er fortsatt ute med skade, og Baron har fått en to-kampers FIFA-karantene for ikke å ha møtt til Sør-Afrikas landskamp mot Kapp Verde, skriver Jon Sagbakken på sine spill- og vinnsider.

Han synes Stabæk skuffet med tap mot Viking sist, men at laget styrkes offensivt når både Mats Jørgensen og Veigar Pall Gunnarsson kan være tilbake fra skader.

Island-spiss Gunnarson bekrefter at ryggskaden har sluppet taket overfor Asker og Bærums Budstikke.

- Det blir en tøff kamp. Mye dueller og tøffe taklinger. Jeg skal gjøre mitt til at vi vinner. Ett eller tre mål burde jeg klare, sier spissen.

LSK vil være med i Royal League til høsten. Da må seirene komme snart.

- Hele laget vet at vi må vinne mot Stabæk i kveld om vi skal komme oss oppover tabellen og kjempe blant de fire beste. Ser du på innstillingen på trening kan ingen klage på den, sier Arild Sundgot til Romerikes Blad.

0-2 I FJOR:</B> André Muri og Magnus Powell i fjorårets duell på Åråsen. Svensken er ikke med i kveld.