Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Stabæk viste klasse

Stabæk vant 3-1 over Kongsvinger i dagens eliteserieoppgjør. Det var klasseforskjell på lagene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I perioder spilte Stabæk som et topplag, selv om det ikke var særlig fart i de første 30 minuttene. Mot slutten av kampen var Stabæk-spillerne derimot giftige på sine raids.

Stabæk satte inn 1-0 ved Helgi Sigurdsson etter forarbeid av Martin Andresen. Da var det spilt bare 18 minutter. 2-0 kom i det 63. minutt da Christian Michelsen dempet et overlegg, fintet seg gjennom og ble felt. Martin Andresen klarte å score før dommeren rakk å blåse for straffespark.

Hjemmelaget reduserte i det 89. minutt. Erik Dybendahl fikk stort rom på venstre flanke og la et flott innlegg. I midten sto Andreas Alm umarkert og scoret enkelt.

Stabæk fikk siste ord og la på til 3-1 på overtid ved Martin Andresen.

Full kontroll

- Vi hadde full kontroll i hele kampen, til tross for at vi ikke skapte farligheter foran KILs mål den første halvtimen. Vi v ant 3-1 i snø, regn og på en dårlig bane - attpåtil på bortebane - med nesten halve stallen skadd. Det vitner om styrke, sa Stabæk-kaptein og tomålsscorer Martin Andresen, banens beste på Gjemselund.

Stabæk var uheldig og fikk Tommy Svindal Larsen skadd. Han måtte ut tidlig etter en strekk i leggen. Det er foreløpig usikkert hvor alvorlig skaden er, det blir først avklart fredag.

Gidder ikke

I Kongsvinger-leiren var det mange oppgitte spillere.

- Når folk ikke gidder å jobbe, er det på tide at noen av spillerne finner på noe annet å gjøre, mente en frustrert Caleb Francis.

Kongsvinger er fortsatt poengløs etter seks runder, og ligger aller sist på tabellen.

(NTB)