Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Stabæks Europa League-kamper skal spilles på Fredrikstad Stadion

Ville koste mange millioner å forbedre Nadderud.

Bekkestua  20151101.
Eliteserien fotball 2015: Stabæk - Start. (3-2) Stabæk jubler etter 3 - 2 målet til Ville Jalasto under eliteseriekampen i fotball mellom Stabæk og Start på Nadderud stadion.
Foto: Fredrik Varfjell / NTB scanpix
Bekkestua 20151101. Eliteserien fotball 2015: Stabæk - Start. (3-2) Stabæk jubler etter 3 - 2 målet til Ville Jalasto under eliteseriekampen i fotball mellom Stabæk og Start på Nadderud stadion. Foto: Fredrik Varfjell / NTB scanpix Vis mer

(Dagbladet): Stabæk Fotball vil spille sine Europa League-kamper på Fredrikstad Stadion. Det skriver klubben i en pressemelding.

- Etter en UEFA-inspeksjon i desember, fikk vi det nedslående resultatet som vi var forberedt på i starten av januar, hvor de krevde meget store utbedringer til et slitent Nadderud. Dette ville medført urimelig store kostnader - trolig millionbeløp å gjennomføre, skriver klubben.

Klubben startet derfor en prosess med å finne en alternativ arena, og etter flere stadionbesøk og forhandlinger, falt valget til slutt på Fredrikstad Stadion.

De første rundene i Europa League trekkes i juni.