- Stabilitet er mangelvare i årets Tippeliga

Hvem har skuffet og hvem har imponert toppfotballsjef Nils Johan Semb? Se «Stang Inn».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det er ferie for Tippeliga-spillerne etter at 12 serierunder er gjennomført og det nærmer seg halvspilt sesong.

I «Stang Inn» denne uka oppsummerer vi derfor sesongen så langt. Toppfotballsjef Nils Johan Semb er i studio og avgir sin dom over de ulike lagenes innsats.

Toppfotballsjefen er skuffet over noen lag, mens andre har imponert ham stort.

Viking ligger på 10.plass og er et av lagene som har slitt denne våren, og underprestert i forhold til målene klubben selv satte seg før seriestart. Manager Åge Hareide får krass kritikk, og flere har hevdet at Viking-sjefen må gå. Vi snakker med keeper Rune Almenning Jarstein som forteller hvordan han har opplevd situasjonen.

Strømsgodset ligger på andreplass og Ronny Deilas menn har storspilt så langt. Lars-Christopher Vilsvik kommer i studio og avslører om han tror suksessen kan fortsette utover høsten.

Også denne uka er studio på plass på Ullevaal, hvor landslagsgutta forbereder seg til nok en privatlandskamp. Denne gangen er det EM-klare Kroatia som kommer på besøk, i deres siste oppkjøringskamp før mesterskapet. Semb tror det kan bli en langt tøffere kamp enn forrige ukes oppgjør mot England.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer