Stadig flere vil ha Brattbakk

Harald Brattbakk bekrefter at Benfica ønsker å kjøpe ham. - Det er en av flere interesserte klubber. Jeg antar at RBK får høre fra noen av dem i løpet av svært kort tid, sier han til NTB.

Etter gårsdagens 1-1-kamp mot Porto fikk RBK-spissen endelig vite at det er hold i ryktene om Benficas kjøpelyst. I en sen middag med agenten Vincenzo Morabito, som samarbeider tett med

Gunnar Martin Kjenner, fikk han en hyggelig statusrapport om hva som skjer i markedet.

- Meget positivt. Det er snakk om konkrete ting, og det er godt å vite at man er ettertraktet, sier Brattbakk, som bestemt avviser portugisiske avisers påstand om at også Benficas ledelse satt rundt bordet på restauranten.

Må raske på

Fremdeles er Celtic den eneste klubben som har lagt inn bud på måltyven, men Brattbakk både tror og håper det vil endre seg i løpet av meget kort tid.

- Nå har det vært så mye oppstyr de siste 14 dagene at interesserte klubber vet de ikke er alene om å vurdere meg. De vet nok at det lønner seg for dem å ta kontakt ganske fort.

- Rosenborg og jeg gjorde det klart at vi ikke ville høre noe før etter Porto-kampen. Nå er situasjonen en annen, og for meg er det hyggelig hvis klubbene opptrer offensivt.

Han vil ikke navngi andre klubber enn Celtic og Benfica. Heller ikke hvor han helst vil bo de neste årene.

- Men Portugal er ikke så verst?

- Det går an å bo der også, ja, slutter han.