Magnus Wolff Eikrem

Stående applaus: - For en type

Magnus Wolff Eikrem (32) fikk stående applaus da han kom inn på Aker Stadion.

MED: Moldes spillere varmer opp før eliteseriekampen i fotball mellom Molde og Aalesund på Aker Stadion. Til venstre foran Magnus Wolff Eikrem. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB
MED: Moldes spillere varmer opp før eliteseriekampen i fotball mellom Molde og Aalesund på Aker Stadion. Til venstre foran Magnus Wolff Eikrem. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
  • Molde - Aalesund 3-0

Magnus Wolff Eikrems samboer, Berit Ingeborgvik Talseth, døde natt til fredag etter lengre tids sykdom.

Søndag var Wolff Eikrem på benken for Molde i lokaloppgjøret mot Aalesund.

Molde-spillerne spilte med sørgebånd. Før kampen ble det markert med ett minutts stillhet, før det var applaus i det sjuende spilleminuttet - en referanse til Eikrems draktnummer sju.

- Selvfølgelig blir alle påvirket av en sånn trist hendelse. Det sier litt om hvor sterk Magnus er at han stiller opp her i dag og vil være med. Det er vi glad for, sa Molde-trener Erling Moe til Discovery før kampen.

Molde har tatt ledelsen 1-0 i kampen etter scoring fra Ola Brynhildsen.

Wolff Eikrem kom inn på banen de siste ti minuttene, og tok umiddelbart over kapteinsbindet til en stående applaus på Aker Stadion.

- Det er nesten litt rart å snakke om fotball. Det er utrolig imponerende å være i troppen og komme inn. For en type og en karakter, sa Vegard Hansen på Discovery.

Bare minutter etter innhoppet sikret Molde seieren da Markus André Kaasa satte inn 2-0, før Kristian Eriksen satte 3-0 med et flott skudd.

- Det er en kontrollert seier, smilte Brynhildsen til Discovery.

En rekke klubber har sendt sine kondolanser etter at Molde delte den triste nyheten i en pressemelding.

- Vår dypeste medfølelse og varmeste tanker til Magnus Wolffs Eikrem, øvrig familie og andre nære, skrev fotballpresident Lise Klaveness på Twitter.

Molde har stø kurs mot gull i Eliteserien. Med sju kamper igjen leder de med 13 poeng ned til Lillestrøm.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer