Stafettjentene var sjanseløse, men hadde det gøy

- Det ga mersmak.

SJANSELØSE: Nina Katrine Brandt, Martine Eikemo Borge, Irene Høvik Helgesen og Line Kloster ble slått ut i semifinalen på 4 x 400 meter stafett i EM. 
             
Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
SJANSELØSE: Nina Katrine Brandt, Martine Eikemo Borge, Irene Høvik Helgesen og Line Kloster ble slått ut i semifinalen på 4 x 400 meter stafett i EM. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

De norske stafettjentene var sjanseløse i forsøket på 4 x 400 meter i EM lørdag, men Irene H. Helgesen, Nina Brandt, Line Kloster og Martine Eikemo Borge hadde det gøy.

De løp inn til sjetteplass i det første forsøksheatet med 3.37,74. Laget fra Ukraina vant med 3.29,09..

- Det var sykt gøy, men jeg vet ikke om jeg er så veldig fornøyd med mitt eget løp, sa Irene Helgesen, som løp åpningsetappen for Norge.

- Jeg synes vi gjorde det bra, og det var i alle fall en fin erfaring å ta med seg videre, sa Line Kloster. Hun løp den tredje etappen for det norske laget.

- Jeg kan ikke si annet enn at det var tungt i tillegg til at jeg var stiv. Dessuten ble jeg litt sint i starten, for da var jeg borti to andre løpere like etter vekslingen, sa Borge, ankerkvinnen på Norges lag.

- Dette var kjempemotiverende. Det var stort å løpe for så mange tilskuere her, og det er helt klart at det ga mersmak, sa Nina Brandt, som la til at det var stor forskjell fra å løpe stafett på Jessheim sammenlignet med EM.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer