Stafettjentene var sjanseløse, men hadde det gøy

- Det ga mersmak.

SJANSELØSE: Nina Katrine Brandt, Martine Eikemo Borge, Irene Høvik Helgesen og Line Kloster ble slått ut i semifinalen på 4 x 400 meter stafett i EM. 
             
Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
SJANSELØSE: Nina Katrine Brandt, Martine Eikemo Borge, Irene Høvik Helgesen og Line Kloster ble slått ut i semifinalen på 4 x 400 meter stafett i EM. Foto: Lise Åserud / NTB scanpixVis mer

De norske stafettjentene var sjanseløse i forsøket på 4 x 400 meter i EM lørdag, men Irene H. Helgesen, Nina Brandt, Line Kloster og Martine Eikemo Borge hadde det gøy.

De løp inn til sjetteplass i det første forsøksheatet med 3.37,74. Laget fra Ukraina vant med 3.29,09..

- Det var sykt gøy, men jeg vet ikke om jeg er så veldig fornøyd med mitt eget løp, sa Irene Helgesen, som løp åpningsetappen for Norge.

- Jeg synes vi gjorde det bra, og det var i alle fall en fin erfaring å ta med seg videre, sa Line Kloster. Hun løp den tredje etappen for det norske laget.

- Jeg kan ikke si annet enn at det var tungt i tillegg til at jeg var stiv. Dessuten ble jeg litt sint i starten, for da var jeg borti to andre løpere like etter vekslingen, sa Borge, ankerkvinnen på Norges lag.

- Dette var kjempemotiverende. Det var stort å løpe for så mange tilskuere her, og det er helt klart at det ga mersmak, sa Nina Brandt, som la til at det var stor forskjell fra å løpe stafett på Jessheim sammenlignet med EM.

(NTB)