Staff tar over o-juniorlandslaget

Fire år etter at hun la opp.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Hanne Staff la orienteringsskoene på hylla etter VM i Sverige høsten 2004. Drøyt tre år senere er hun tilbake på juniorlandslaget i orientering som leder.

Og det er ikke et hvilket som helst juniorlandslag. Stadig kommer det nye nasjoner med i internasjonal orientering, og nivået i verdenstoppen er tøffere.

Norge suverent best

Over 25 nasjoner har vært på plass på junior-VM de tre siste årene, og nordmennene har vært suverent best.

- Juniorene har virkelig imponert meg de siste årene, og det blir gøy å gi noe tilbake. Jeg føler at jeg har litt erfaring, sier den pensjonerte verdensmesteren.

Hanne Staff vil inngå i lederteamet på samlinger, løp og under junior-VM i Göteborg til sommeren. Til helga er hun med i lederteamet på årets første jentesamling på Sjusjøen.

- Jentene kan lære mye

- Arbeidsoppgavene vil nok formulere seg mer etter hvert, men de kommer til blant annet å gå på konkurranseforberedelser, og å få løperne til å tenke, sier Hanne Staff.

- Vi har vært svært veldig heldige som har fått med oss Hanne. Få, om noen, kan så mye om hva som skal til for å bli best. Jeg tror jentene vil kunne lære veldig mye, sier Frode Balchen, ansvarlig for juniorlandslaget og jenteprosjektet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer