Stake Laengen ferdig i fransk profflag

Kan vende hjem til norsk sykling.

HAR TILBUD I NORGE: Om det ikke lykkes Vegard Stake Laengen å fortsette på de to øverste nivåene i sykkelsporten, kan en retur til Team Joker være aktuelt. FOTO: Tim De Waele/TDWSPORT.COM
HAR TILBUD I NORGE: Om det ikke lykkes Vegard Stake Laengen å fortsette på de to øverste nivåene i sykkelsporten, kan en retur til Team Joker være aktuelt. FOTO: Tim De Waele/TDWSPORT.COMVis mer

(procycling.no): På sin egen hjemmeside har Bretagne Séchè Environnement offentliggjort neste års stall. Den består av 19 ryttere, men ikke Vegard Stake Laengen fra Asker.

25-åringen har i det lengste håpet å fornye kontrakten med laget, men manager Manu Hubert har ikke klart å overbevise seg selv om at nordmannen har en framtid i det franske prokontinentale laget.

Uten ny kontrakt, kan Stake Laengen nå være på vei hjem til Norge.

Stake Laengen forlot Team Joker til fordel for Team Type 1-Sanofi foran 2012-sesongen. Dersom det ikke lykkes ham å få en kontrakt på høyere nivå, kan det være en mulighet å vende hjem til Joker.

procycling.no har ikke klart å få kontakt med Vegard Stake Laengen i sakens anledning.

Bretagne Séchè Environnement i 2015: Jean-Marc Bideau, Matthieu Boulo, Frédéric Brun, Maxime Cam, Anthony Delaplace, Pierrick Fédrigo, Brice Feillu, Romain Feillu, Armindo Fonseca, Arnaud Gérard, Florian Guillou, Jonathan Hivert, Yauheni Hutarovich, Benoît Jarrier, Christophe Laborie, Kevin Ledanois,  Pierre-Luc Périchon, Eduardo Sepulveda, Florian Vachon.

Artikkelen er levert sykkelnettstedet www.procycling.no!