TIL FRANKRIKE: Vegard Stake Laengen fortsetter sykkelkarrieren i franske Bretagne.
Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
TIL FRANKRIKE: Vegard Stake Laengen fortsetter sykkelkarrieren i franske Bretagne. Foto: Heiko Junge / NTB scanpixVis mer

Stake Laengen klar for proffeventyr i Frankrike

Fortsetter karrieren i Bretagne.

Proffsyklisten Vegard Stake Laengen fortsetter sykkelkarrieren sin i franske Bretagne. 23-åringen har skrevet en ett års kontrakt med sin nye klubb.

Procycling.no skriver at Laengen har jaktet på en ny klubb siden det i august ble klart at han ikke kunne fortsette i TeamType1. Nå er jakten over. Det bekrefter Laengen selv overfor det norske nettstedet.

- Jo, jeg har skrevet kontrakt med Bretagne og er blitt veldig godt mottatt i et lag som virker veldig profesjonelt, sier han i en kommentar til procycling.no.

Han kommer til å slutte seg til sitt nye lag i løpet av januar, og det nye bostedet hans blir Rennes, som ligger midt i Bretagne-området.

Vegard Stake Laengen har også vært i kontakt med det italienske laget Lampre, men det ble aldri mer enn muntlig kontakt. Da prosessen med italienerne dro ut, torde ikke Laengen vente lenger og skrev derfor under for franskmennene da sjansen bør seg.

(NTB)