Stakk av fra regningen

Clayton Zane krasjet med bilen til en av sine tilhengere for ett år siden, men har ennå ikke betalt regningen. - Jeg skal betale når jeg får penger, sier fotballproffen.

Zane lånte bilen til LSK-supporteren Gullik Opheim da han skulle flytte fra Lillestrøm til Oslo, men var uheldig og kolliderte. Regningen kom på snaue 22.000 kroner, i tilleg til at Opheim måtte ta fri fra jobben uka etter.

- Vi ble derfor enige om 25.000 kroner sier Opheim til VG.

Angrepsspilleren sier han hele tida har hatt planer om å gjøre opp for seg, men at han ikke har hatt råd - LSK har nemlig ikke overført hans andel av overgangssummen til Anderlecht. Og da han var i LSK hevder han at nesten alt han tjente gikk til å betale renter.

- Jeg har dummet meg ut, men de som tror jeg tjente mye penger i Lillestrøm tar feil. Nesten alt gikk til leiligheten min. Og, hvorfor skal jeg betale 25.000 kroner når bilen var forsikret? spør den australske fotballspilleren.

Han liker heller ikke at Opheim har gått til media.

- Alt jeg har å si til ham er at jeg håper bildet vil se bra ut i avisa. For det er vel det han bryr seg om, sier Zane til VG.

Han sier også at de aldri har blitt enig om summen, og at Opheim aldri har sendt ham noen regning - kun en giro.

- Men, han skal få pengene sine. Så fort jeg får mine fra Lillestrøm.

DÅRLIG BETALER: Zane skylder en LSK-supporter 25.000 kroner.