Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Stakk av med kjæresten til kompisen og tatoverte barna hans på kroppen. I kveld møttes de igjen

Fremdeles isfront mellom Lopez og Icardi.

SCORET: Mauro Icardi scoret for Inter mot Torino. Foto: Scanpix
SCORET: Mauro Icardi scoret for Inter mot Torino. Foto: Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Inter ledet 1-0, men tapte 1-2 hjemme mot Torino etter at både Miranda og Nagatomo ble utvist i annenomgang. Mauro Icardi ga hjemmelaget ledelsen etter 17 minutter, men Christian Molinaro utlignet etter 55 minutter. Deretter fikk først Miranda marsordre etter 57 minutter før Yuto Nagatomo laget straffe og ble sendt i dusjen etter 73 minutter. Straffen omsatte Andrea Belotti sikkert i mål.

Kampen i kampen var mellom Inters Mauro Icardi og Torino-spiss Maxi Lopez. De to var nære kamerater da de spilte sammen i Sampdoria, men etter at Icardi ble sammen med Lopez' tidligere kjæreste, har det vært fullstendig isfront mellom de to.

Det hele toppet seg da Icardis Inter møtte Lopez mens han spilte for Sampdoria i 2014. I tillegg til at Lopez nektet å ha Icardi i hånden før kamp, ga først Icardi sitt lag ledelsen, før Mazi Lopez fikk muligheten til å ta sin revansje ved å utligne på straffe. Straffen ble imidlertid reddet og symptomatisk nok scoret Icardi et nytt mål like før slutt. At Icardi like etter også tatoverte Lopez sine barn på armen, hjalp nok heller ikke på situasjonen

Heller ikke søndag tok Torinos Lopez den gamle bestekompisen i hånden, og nok en gang scoret Icardi. Men trøsten for Lopez er at hans lag tok hjem alle tre poengene.

Roma knuste Lazio Roma var fullstendig overlegne i derbyet mot Lazio på Olympiastadion søndag. Luciano Spallettis gutter ga seg ikke før det sto 1-4 på måltavla.

Stephan El Shaarawy startet målshowet med sin scoring et kvarter ut i oppgjøret. Det ble ikke flere scoringer i første omgang, men de siste 45 minuttene bød på festfotball i den italienske hovedstaden.

Edin Dzeko scoret 2-0, før Marco Parolo reduserte til 1-2 og ga nytt håp til hjemmefansen et drøyt kvarter før slutt.

Åtte minutter senere satte imidlertid Alessandro Florenzi en effektiv stopper for vertenes håp med sin 3-1-scoring. Like før slutt la Diego Perotti på til 4-1.

NEKTET Å TA ICARDI I HÅNDA: Torino-spiss Maxi Lopez vil ikke tilgi sin tidligere kamerat. Foto: Scanpix
NEKTET Å TA ICARDI I HÅNDA: Torino-spiss Maxi Lopez vil ikke tilgi sin tidligere kamerat. Foto: Scanpix Vis mer

På overtid ble Lazio redusert til ti mann da Wesley Hoedt pådro seg sitt andre gule kort.

Med seieren befestet Roma sin tredjeplass på tabellen. Lazio ligger på 8.-plass, men har hele seks poeng opp til sjuendeplasserte Sassuolo.

Hat trick I de øvrige kampene vant Atalanta 2-1 mot Milan. Alejandro Daro Gomez ble matchvinner for vertene i det 62. minutt.

Chievo vant 3-1 hjemme mot Palermo etter scoringer av Fabrizio Cacciatore, Nicola Rigoni og Valter Birsa.

I Firenze ble det 1-1 og ett poeng til hvert av lagene da Sampdoria kom på besøk. Gjestene fikk Joaquin Correa utvist knapt 20 minutter før slutt, men Fiorentina maktet ikke å utnytte overtallet.

Genoa vant på sin side enkelt 4-0 hjemme mot nestjumbo Frosinone. Suso scoret tre ganger for vertene, mens Luca Rigoni sto for det siste målet. (©NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram