Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Stakkars Danmark!

Frode Olsen ler av danskenes sjanser i «dødens gruppe». Se «EM-feber»!

Følg kveldens kamper i Fotballstudio. Nederland - Danmark (18.00), Tyskland - Portugal (20.45)

(Dagbladet): Fotballsirkuset i Polen og Ukraina startet med et brak.

Åpningskampen Polen - Hellas hadde alt - dramatikk, spenning, røde kort, kontroversielle dommersituasjoner og en straffebom. Etterpå storspilte Russland mot Tsjekkia.

I kveld er det klart for «dødens gruppe» med Tyskland, Portugal, Nederland og Danmark.

Det blåser godt i Dagbladets telt når tidligere fotballspiller Frode Olsen gjester «EM-feber». Olsen jobber med mesterskapet som fotballekspert i studio til Canal 9.

Vi snakker også om rasismefrykten som har vært tilstede før mesterskapet. I BBC-dokumentaren «Stadiums of hate» advarer Sol Campbell folk mot å reise til Ukraina. Og under Nederlands trening sist torsdag opplevde spillerne at noen av de oppmøtte tilskuerne lagde apelyder. Det fikk trener Bert van Marwijk til å ta med spillerne til den andre siden av banen for å fortsette treningen. Vi spør Frode Olsen om hva slags reaksjoner slike ting bør få og om vi vil se mer rasisme i årets europamesterskap.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling