Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Stakkars fotballmillionærer

De tjener 400 000 kroner i uka, kjører raske biler og omgir seg med vakre kvinner. Likevel synes fotballstjernene at livet er slitsomt, ifølge en dokumentarfilm som skal vises på britisk fjernsyn i mars.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Flere av de største navnene i engelsk fotball deltar i det 50 minutter lange programmet som presenteres av den tidligere Liverpool-spilleren Alan Hansen. Blant annet viser man kaoset rundt Liverpools Jamie Redknapp når han forlater hjemmebanen Anfield Road etter en kamp.

Kjemper med opperksomheten

- Det var skremmende. Jamie ble skjøvet og trukket rundt, selv om sikkerhetsfolkene forsøkte å holde orden på ting, sier filmens produsent Stuart Cabb.

David Beckham gir sitt første TV-intervju siden han ble utvist i fjorårets VM-sluttspill. Manchester United-idolet, som snart skal gifte seg med Victoria Adams i Spice Girls, innrømmer at han hele tiden må kjempe for å kunne leve med all oppmerksomheten.

Opptøyer

Arsenal-kaptein Tony Adams forteller at ekteskapet sprakk, og at han fikk alkoholproblemer, fordi han ikke greide å takle presset. Superspissen Michael Owen avslører at det nærmer seg opptøyer blant autografjegerne hvis han viser seg i en av Liverpools handlegater.

Andre stjerner som deltar i programmet er David Ginola, Dwight Yorke, Graeme Le Saux og Alan Shearer. Sistnevnte mener at fotballspillere har fått for mye makt.

Du er inne på noe der, Shearer.

(NTB)

<B>SLITER:</B> David Beckham sliter med å takle all viraken rundt sin person. Det blir trolig ikke bedre etter at han har solgt bryllupet sitt...
<B>EKTESKAPET SPRAKK</B> Tony Adams har slitt med alkoholisme. Nå er han rusfri.