Stakkars Green klønet det til igjen

Men denne gangen fikk VM-skurken hjelp av midtstopper Upson.

KOMIKVELD: Først ga Robert Green en håpløs retur. Matthew Upson så ut til å rette opp feilen, men i stedet banket han ballen i ryggen på Salomon Kalou og i mål. Foto: AP Photo/Sang Tan
KOMIKVELD: Først ga Robert Green en håpløs retur. Matthew Upson så ut til å rette opp feilen, men i stedet banket han ballen i ryggen på Salomon Kalou og i mål. Foto: AP Photo/Sang TanVis mer

||| West Ham - Chelsea 1-3

(Dagbladet): Fabio Capello har vært nådeløs med Robert Green etter megabrøleren i VM, og ikke inkludert West Ham-keeperen i landslagstroppen sin siden laget returnerte fra Sør-Afrika.

Det ble ikke vanskeligere å forstå italienerens beslutning etter innsatsen mot Chelsea i ettermiddag.

På stillingen 1-0 til Chelsea leverte Green en ny tabbe etter 18 minutter.

Didier Drogba sendte i vei et frispark fra nærmere 30 meters hold som burde vært barnemat for en Premier League-keeper. Green gikk ned på kne for å fange ballen, men glapp den ut i feltet.

KJENTE SCENER: Robert Greens fomling.Foto: EDDIE KEOGH/REUTERS/SCANPIX
KJENTE SCENER: Robert Greens fomling.Foto: EDDIE KEOGH/REUTERS/SCANPIX Vis mer

En West Ham-forsvarer var først på returen, men komisk nok banket han ballen rett i kroppen på Salomon Kalou, og den gikk i en finfin bue over Green og i mål.

Dermed var kampen på det nærmeste punktert før den var kommet skikkelig i gang.

- Alle spillere har gode og dårlige dager. Vi vinner og taper som et lag. Jeg liker ikke å snakke om enkeltspillere. Men det er ikke lett når du slipper inn det første målet, sier Avram Grant, ifølge nyhetsbyrået PA.

Victor Obinna kunne riktignok gitt vertene håp om han hadde satt én av de to gode sjansene før pause. Aller størst var den hvor han avsluttet på volley fra straffemerket, men nigerianeren traff dårlig og ballen gikk langt utenfor.

Andre omgang ble aldri spennende, Chelsea satte på cruisekontrollen og var aldri truet. I stedet økte luftens baron - Michael Essien - til 3-0 da han raget høyt over Ben-Haim etter 83 minutter og stanget ballen i mål fra kort hold.

LUFTENS BARON: Michael Essien viste hodestyrke to ganger i kampen mot West Ham. Her rager han høyt over alle andre og gir Chelsea ledelsen etter 99 sekunder, via hodet til Carlton Cole på streken. Foto: AP Photo/Sang Tan
LUFTENS BARON: Michael Essien viste hodestyrke to ganger i kampen mot West Ham. Her rager han høyt over alle andre og gir Chelsea ledelsen etter 99 sekunder, via hodet til Carlton Cole på streken. Foto: AP Photo/Sang Tan Vis mer

West Ham skulle likevel sprekke nullen til Chelsea og Petr Cech.

Tsjekkeren svake utboksing etter 85 minutter havnet hos Scott Parker, som elegant lobbet inn reduseringen fra 18 meter.

Frederic Piquionne burde sørget for enda et trøstemål minuttet før slutt - kanskje kunne det til og med blitt noen svette minutter for Chelsea om han hadde scoret - men fra én meter headet han ballen i tverliggeren selv om målet sto og gapte.

Definitivt en større prestasjon enn å få ballen mellom stengene.

Kampen endte 3-1, og Chelsea har dermed full pott etter sine første fire kamper. Situasjonen er langt dystrere for West Ham, som står uten poeng og ligger helt sist på tabellen.