Stakkars Høgmo drar til Portugal med den svakeste troppen på over 25 år

Ulrik Yttergård Jenssen reiser med A-landslaget til Portugal fordi det ikke finnes noen andre. Huttemegtu.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

HAN SPILLER IKKE for Lyon, han er foreløpig for ung og uferdig til det, men han kan få sin første A-landskamp borte mot Portugal neste søndag. Ikke fordi han er god nok. Men fordi det ikke finnes noen andre. Men sånn er det når man ikke kvalifiserer seg til internasjonale sluttspill, da ender man opp, om man ønsker å spille treningskamper, som sparringpartner for de gode.

På de godes premisser.

NÅR NORGE MØTER Portugal borte den siste søndagen denne måneden runder samtidig Tippeligaen av for våren. Det samme gjør Allsvenskan. Det betyr at ingen hjemlige spillere er aktuelle og at sju av de uttatte (til Island- og Belgia-kampene 1. og 5. juni) - Haitam Aleesami (IFK Gøteborg), Jo Inge Berget (Malmö FF), Vegard Forren (Molde), Marcus Pedersen (Strømsgodset) Jonas Svensson, Fredrik Midtsjø og André Hansen (alle RBK) - ikke blir med på den turen. Og når Omar Elabdellaoui, Alexander Tettey og Alex Søderlund er ute med skader, Håvard Nordtveit er utslitt og Martin Ødegaard og Adama Diomande er opptatt med play off i sine respektive klubber, vel, da er Per-Mathias Høgmo inne ved beinet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer