Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

-  Stakkars oss

Bengt Sæternes klemte inn et missil til 1- 1, men så hadde han ikke mer i skoene. Det hadde ikke Robbie Winters heller.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

ULLEVAAL STADION (Dagbladet): -  Vi hadde sjansene, men verken Robbie Winters eller Bengt Sæternes var kalde nok da det gjaldt som mest, sier Brann-trener Mons Ivar Mjelde.

-  Slik jeg oppfattet de to situasjonene, var det godt gjort å bomme.

Ingen dom

Men Mons Ivar Mjelde felte ingen dom over sine to spisser i går kveld. Han syntes bare synd på dem. Og på Brann som lag som ble snytt for et poeng helt mot slutten.

Da de trodde uavgjort var resultatet. -  For det første - Bengts scoring var himmelsk, sier Mons Ivar Mjelde. -  Vålerengas seiersmål var ditto nådeløst. Men sånn er fotballen og dette må vi lære.

-  Når du gjør feil i egen 16-meter, blir du ofte straffet.

Cato Guntveit ble herjet med av Daniel Fredheim Holm da Morten Berre utvidet forarbeidet til 1-0 for Vålerenga. Den samme Guntveit tapte i lufta mot Freddy dos Santos i kampens siste minutt. Og slik ble Branns lagkaptein synderen på Ullevaal.

Uten at Mjelde henger halen på grisen.

Skuffet

-  Jeg er litt skuffet over at vi gutta ikke fulgte opplegget før pause, sier han. -  Da ville Vålerenga mer enn oss. Men i andre omgang reiste vi oss og kneblet VIF i perioder. Samtidig hadde vi altså sjansene som kunne avgjort det.

-  Og forklaringen på at det ikke gikk?

-  Vi ble for hektiske i de avgjørende situasjonene. Spillere som ofte scorer mål ut av ingenting var rett og slett ikke kalde nok da det gjaldt som mest, sier Mons Ivar Mjelde.

PÅ KNOTTENE LØS: Vålerengas Ardian Gashi langer ut mot Branns Ragnvald Soma.
DEPPET: Mons Ivar Mjelde.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!